Teh music videon

Musikvideon som jag var med och spelade in för ~2 veckor sen ligger uppe på Lasse Lindhs myspace !
Breaking news liksom !
Jag gillar den som fan måste jag säga men jag vet inte om det är för att jag är med kanske.. eller joo, såklart det är därför, men det är en trevlig video också.
Men fan, jag babblar bara. Och ni ska titta ! För jag är med. HIHIHI.


http://myspace.com/lasselindh

http://myspace.com/lasselindh

http://myspace.com/lasselindh


Och så scrollar ni ner en liiten bit och så är den helt plötsligt där.
Videon till 'En högerkrok och riktigt blod'.

Om ni inte känner igen mig så har jag på mig en gråsvartrandig tröja och kajal. Och svart hår. Det hade jag på mig dagen till ära. Håret alltså. Tjoho.
I början av videon har jag däremot på mig mössa och en jacka över. Mössan är svart och jackan är typ grå.

Ni får väl fråga om ni ändå inte förstår och ser vem som är jag av alla som springer runt.

HAHA, fan vad tufft ! Vad glad jag blir !iiiiih.

Nu är det bara till att vänta på att man blir igenkänd på stan.


Annars sååå...

Gick grymt bra på teatern igår. Båda teatrarna. Teatrar. Säger man så ? Kanske det. Skitsamma.
Först i skolan med Amanda och det gick hur f-ing bra som helst. Trots att jag var lite borta i huvet efter förkylningen.. men det löste vi och vi är bäst.

Sen så på kvällen på brommaplan var det hur roligt som helst. Det är så sjukt kul att köra improvisationsövningar.
HAHA. Särskilt med en grupp som man kan göra typ vad fan man vill med. No limits och alla nappar och så dör man för det är så jävla roligt! Vi kunde ju ha fortsatt hela kvällen med att bara fortsätta köra på det vi höll på med, men aa.. vi har ju en föreställning att jobba med också.

Yehyeh. Teater är bland det skönaste som finns just nu.

Och min nya vän. Min creative zen stone. Den är ju också fantastiskt trevlig måste jag säga. Funkar väldigt bra och jävlar vad liten den är. Jag kommer tappa bort den ordentligt känns det som. Nån gång.

Men nu ska jag gå och. Jag vet inte.
Kolla på mig själv i videon typ 100 gånger och sen sova.
Haha, aja, men skriver mer sen kanske.
Kärlek & ut.

the kladdcake & friskisen

Yeahwell. Nu är jag i princip helt frisk.
Inte ont i huvudet, inte rinniga ögon, inte rinnande näsa, inte nysningar 24/7. It's a WOHO moment, som fan.
Det är så otroligt skönt att bli frisk måste jag få lov att tillstå.
Från att ha varit instängd i en liten klaustrofobisk förkylningsbubbla tar man sig ut i den trevliga fina världen igen och man får vara med och leka igen.
Visst är det fint :)

Och idag ska jag till skolan igen dessutom. Fast bara på eftermiddagen, till teaterlektionen. För den måste jag gå på och träna med Amanda. Vi är så jävla bra helt enkelt och det har varit väldigt häftigt att jobba med den scenen och sett den växa fram liksom. Som ett litet träd typ. Fast bättre.

Arsenal vann igår mot Newcastle med 2 - 0. Känns mycket bra det. The Gunners är starka i år.

Annars så sitter jag bara här och äter frukost och pimplar c-vitaminbrus och väntar på bättre tider. Det var tre 'och' i en mening där! Det ser man inte varje dag!
Kom ihåg vart det var ni såg det bara annars så jävlar.

Jag borde ägna all min fritid åt att skriva på mitt projekt om lille pojken Andy. Jag har alla dom här idéerna men när jag väl har beslutat mig för att sätta mig ner för att skriva så går det liksom inte alls typ. Det är lite jobbigt faktiskt.. och jag känner mig redan lite stressad över ifall jag kommer hinna klart eller inte. Trots att det är drygt ett halvår kvar tills det ska vara färdigt. Och när jag tänker så så känns det inte alls så stressigt. Jag måste bara.. organisera mig måste jag. Som fan. Det är lite av mitt personliga mål just nu. Uppmålat på en slags transparentfärgad vägg som jag kan gå in i och se mitt mål på. Fantastiskt.

Efter teatern i skolan idag ska jag hämta ut 2 saker på das eine webhallen.
En mp3spelare & en wi-fi usb adapter.

Och nu tänker ni såklart, vad är egentligen en mp3spelare? Jo, förstår ni. Det är en slags musikspelare som stöder olika sorters ljudformat för uppspelning med hjälp av hörlurar. Dom finns i många olika färger och former och märken, och den jag ska hämta ut idag är av märket Creative. En 'Creative zen stone'. En sån som Johanna i min klass har. Fantastisk liten skapelse. Creative-spelaren alltså. Fast Johanna är inte dum hon heller ska jag säga er. JAJA.

Anledningen till varför jag köper ytterligare en mp3spelare är att jag har ett fruktansvärt jobbigt i-lands-problem. Jag har för många låtar på min 30gigs mp3 så det tar sjukt lång tid innan jag hittar en låt jag vill lyssna på. Visst låter det som en ordentlig pain in teh arse? Anyway, dom hade rea på dom här små creative-spelarna på webhallen, 300kr, så jag tänkte att hey what the hey liksom. Och nu så ska jag hämta ut den efter skolan. Det ska bli en så kallad 'bästa-låtarna-just-nu-mp3spelare'.
Fyfan vad patetiskt problem & jag garvar som fan åt det själv. Men ett gott skratt förlänger livet och jag ska leva i 100 år så nu kör jag bara.

Den andra prylen orkar jag inte förklara vad det är förnåt just nu, så om det är tillräckligt många som frågar vad en Wi-fi usb adapter är bland mina kommentarer, så kan jag tänka mig att svara där. Så det så.

Aja, nu tänkte jag gå och börja laga lunch och platta hår och allt möjligt, såå.. [3 och igen].. på återseende säger jag. Hejdåhejdå :)

A delicate thing

Jahaja. Så var vi förkylda igen. Världen blir suddig och jag är täppt i näsan och snörvlar och nyser. Äntligen liksom, woho ! Alla andra har ju varit förkylda hela hösten så varför skulle inte jag få chansen?
Nu är den här och jag tog den, mer eller mindre frivilligt.
Men jag ska fan döda den så fort jag bara kan för jag hatar den så innerligt mycket just nu. Det är ju inte så kul att vara förkyld. Tycker inte jag iallafall. Det är massa viktiga grejer nästa vecka i skolan och runtom.

Det var tydligen jätteviktigt att komma på tisdag och jobba med basgruppspresentationen. Vår presentation är bästbästbäst, alla andra kommer titta och tänka liksom.. 'varför gjorde inte vi det där?'.
Sen onsdag så måste jag fan vara där och träna scenen med Amanda på teatern. Viktigt som fan.
Och så är det ju teater på kvällen som jag inte var på förra veckan. Inte stabilt att vara borta 2 gånger direkt. Nejnej.

Men bryr sig förkylningen om det? Eh, nej, det gör den inte. Så därför ska jag döda den.

Annars såå..

Arsenal vann mot Derby igår med 5 - 0.
Ligger först i ligan efter 6 omgångar och har 3 poäng till närmaste lag nedanför.
Känns väldigt bra det här.

Snart vinner vi Premier League & grejer, haha ! Och Chelsea förlorade mot Man Utd med, WOHO!
Rätt nice det. Haha. Skadeglädje är nice.


ÅH JAG VILL INTE VARA SJUK FYFAN!
Palla!

Aja, ska kolla på Heroes sen. Det är så JÄVLA bra. Se det ni som inte har gjort det!

Nu ska jag kolla på das parlamentet. Bye.


en högerkrok och riktigt blod

Idag måste ha varit en av dom där dagarna som jag aldrig kommer att glömma & som har varit sådär perfekta som det bara går att bli.
Vart börjar man?

För det första så har jag haft en av huvudrollerna i Lasse Lindhs nya video idag och ska fortsätta inspelningarna imorgon. Dom sökte folk på hemsidan så jag anmälde mig och vips, så hade jag fått en av huvudrollerna.
Så jävla nice.
Och ärligt talat, vilken jävla underbar dag det har varit.
Så otroligt jävla roligt!

Mötte upp regissören Shariyar och dom andra två killarna som skulle vara med, vid Medborgarplatsen idag vid 14. Sen så sprang vi runt och tog massa olika tagningar där vi springer runt med varsin karta och letar efter stället vi ska till. Vilket senare visade sig vara Skinnarviksberget där vi skulle träffa våra 'flickvänner' som också hade varsin karta. Fett nice videoidé liksom.
Men aah, imorgon så fortsätter som sagt inspelningarna & jag får träffa dom två killarna igen. Oscar & Sebastian. Tjejerna spelar in tidigare än oss.. lite synd att det inte är alla samtidigt. Dom var jätteshyssta tycker jag.

Menmen.. blir mer musikvideorapport imorgon !

Det är inte bara det som har gjort dagen så bra^^

Arsenal vann med 3 - 1 mot Tottenham i premier league !
Man bara, YES! Grymt nice.
Och Arsenal leder ligan efter 5 spelade matcher, 2 poäng före Liverpool, Man Utd & Chelsea. Utd och Chelsea har dessutom en match mer spelad.
Så grymt nice ! Särskilt eftersom alla trodde att Arsenal inte skulle ha nån chans alls utan Henry & Ljungberg.
Känns lite som revanch om man säger.

Men fan. Hur som helst. Grym dag.
Hoppas morgondagen blir skön också.
Hör av mig då ja.

Puss på er.


en hemtenta

Idag har det hänt mycket. Typ.
Det började redan på morgonen när min plattång bara helt plötsligt dog. Den bara slocknade och försvann ur mitt liv.. tråkigt. Så det blev till att köpa en ny efter skolan.

Skolan ja, gud så kul. Jag hade jätteont i huvudet under teatern.
Men vi fick ju göra klippdockor så det väger ju upp det hela litegrann ^^
Vi ska använda klippdockorna för att rita upp vår egen kostym liksom. Så ni förstår.

Mitt individuella val i 3an är engelska C Cambridge.
Och idag var tredje gången vi inte hade någon lektion. Vi har inte haft nån lektion alls hittills alltså. Det tycker jag är jävligt dåligt & jag förstår inte riktigt vad som händer.

Efter skolan så köpte jag iallafall en ny plattång. Och jag kan säga såhär nu efter att ha invigt den att den funkar väldigt bra. Och det är ju bra. Då blir det inte lockigt hår imorgon liksom, mwahaha.

Sen så har jag försökt skriva på min hemtenta och på min bok.. hemtentan gick väl litegrann iallafall & boken också litegrann. Lite lagom. Går inte att begära mycket av sig själv när man är trött och försöker plugga till varje pris. Haha, men imorgon har vi 3 timmar studietid på morgonen. Så då tänkte jag göra klart den !

Och imorgon är det teater @ kulturskolan igen. WOHO.
Vi ska typ vara med i en stor föreställning med massa dancers i farsta.. 'Tusen och en natt' tror jag det var vi skulle göra då. Känns lite sådär eftersom jag var fett inställd på att göra något med liksom gruppen. The Olika ju. Vi heter så. Menmen.. det blir säkert bra.

OH! Och jag började kolla på säsong 4 av 24 ikväll också.. såg två avsnitt. Fan vad nice det första avsnittet är.
Jack Bauer ftw !

Sen så tror jag att världen består av två sorters människor. Dom som har facebook och dom som inte har facebook. Jag är bland dom som har facebook. Come & join me !


Natti.

Pushing the senses

Just nu har jag tre åsikter att dela med mig av.
Så vi kör bara pang på.

Svamp är så jävla gott!
Champinjoner & kantareller och så steker man dom och så har man dom till en kycklingfilé med pasta och sen dör man för att det är så jäävla sjukt gott.
Och alltså.. jag tror jag kommer gå in i en svampperiod. Jag fick en nytändning igår typ. Svampröra till kycklingen och alltså.. ÅH SÅ GOTT.
Alla ni som aldrig har ätit svamp, GÖR DET.
Och för er som ätit svamp, gör det igen. Fan. Svamp.
Kul ord dessutom. Svamp. HAHA.
SvampBob.
Nee. Kantarell. Herr Kantarell med freaking hatt på nacken. Vad gör den där liksom?

Okej, åsikt nummer 2.

Carina Berg är sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukligt jävla snygg.
http://idolworld.files.wordpress.com/2007/04/carina.jpg

Bara ett faktum att Carina är snyggast i hela Sverige. Punkt

Åsikt 3.
Nollningar borde förbjudas. Som fan.
Läste idag om en sextonårig flicka som nästan dog på grund av vad som hade hänt på Norra Reals nollning.
Hon hittades av förbipasserande, liggandes nedkyld och med 3 promille alkohol i sig. 'NOLLA' skrivet med svart märkpenna i pannan på henne.
Är det resultat av en kul nollning?
Nej. Det är resultat av en förnedrande & jävligt idiotisk nollning.
Det är synd att det faktiskt händer och att det bara blir värre och värre. Jag tror att vändpunkten kommer först när någon faktiskt dör. Det är då folk kommer inse vad fan det är dom håller på med. Förhoppningsvis då. 
Jag vet ju inte hur idioter tänker.




Dags att sova. Natti.

utdrag ur 'Andy, you're a star'

För Lovisas skull & ingen annans skull så klistrar jag ett utdrag ur min projektbokgrej utan sne text! =)


"?Andy! Get out of bed you lazy son of a bitch!'
Dad was calling from downstairs, probably from the kitchen. His dad always addressed him like that no matter where they were. People always reacted when they were in town or at the grocery store, but no one ever said anything. Pathetic huh?.
?Are you up yet?' he shouted from downstairs. ?Don't make me come up there and get you myself!'. That wasn't a threat. I mean, it might sound like a threat to you, but no. It wasn't a threat to Andy. It was just something his dad always said to him. He was used to it, more or less. Sometimes when he didn't get out of bed quick enough, his dad would come upstairs, and you could hear from the sound of his steps that it wasn't going to be pleasant. The door would be opened with force and he would step right up to the bed at the left side of the room, next to the window, and pull the blanket off and hit Andy in the face. With his hand usually, not his fist. Then he would just turn around and go out, slamming the door shut. It had hurt the first ten or so times, but now it was just another thing that happened every now and then. Just a part of the everyday life so to speak.

?Aaw shit...' Andy groaned and sat up in bed. ?Shit, shit, shit...' He stood up and grabbed the jeans that lay on the floor. Where had the sweater gone? Oh yeah, that's right. Behind his desk of course. He'd thrown it away in anger last night before he went to bed, when his dad shouted something at him. He didn't even remember what it was now. Seriously, what could the time be right now? Nine? Nine thirty? Both wrong. His watch showed him the right answer: 10:42.
?Yeah, I'm up now, so just shut up will you?' "



Där ja. Dessutom lite längre än det jag visade förut.
Varsågod Lovisa, och alla andra som läser.

att olja in sig i ett hörn

Att måla in sig i hörn har vi säkert alla gjort nån gång.. antingen bokstavligt eller så bara bildligt talat.
Men vad innebär det då om man skulle råka olja in sig i ett hörn? Kanske till och med samma hörn som man målade in sig i?
Vad är den stora skillnaden? Finns det skillnader över huvud taget?
Nej. Det finns inga skillnader, åtminstone inte bildligt talat.
Förhoppningsvis vet ni att olja och färg inte är samma sak riktigt.

Bra, då har vi rett ut det där. Grymt!

För 5 dagar fyllde pappa 65. Det har jag inte skrivit om ännu, så det får bli nu.
Pappa är en vis man och har alltid en historia att berätta. Ofta utspelar sig dessa historier för sjukt längesen men dom är roliga ändå.
Pappa har varit förtidspensionär sen typ.. 98 tror jag.. vilket är jävligt länge nu.. snart 10 år. Shit vad tiden går alltså.
Han bakar grymt goda pajer. Äppelpajer, ost&skink-pajer you f-ing name it.
Pappa är grym helt enkelt.

HEJA HEJA 65 år ! WOHO !

Nu kör vi 65 år till !

130 år alltså totalt. WOHO !



Annars såå.. vad händer i mitt lilla liv nu då?

Skriver massa på mitt projekt lite hela tiden.. väldigt trevligt faktiskt !
Arsenals nästa match på lördag & Tottenham ska få stryk som fan.
Jag vill ha en flickvän typ :/
Och såå..
Vet inte.
Blir nog mer imorgon.
Hejs!

Sweet shadows

Nu regnar det ute och jag sitter framför datorn once again, med en stor kopp med honungsmjölk.
Honungsmjölk är så sjukt gott & dessutom bra för halsen.. och jag har lite ont i halsen nu så.. perfect match liksom. Höst ute. Höst och regn och grått och mörkt.
Väldigt mysigt tycker jag.
& så lite dyster och höstig musik på det så blir det väldigt nice.

Sitter och lyssnar på en trip-hop-grupp som heter Daughter Darling och jävlar vad bra det låter.
En tjej som heter Natalie Walker sjunger och hon sjunger så jag blir alldeles jävla lycklig i hela kroppen.


http://youtube.com/watch?v=L5LxVRVEhJg

Där kan ni lyssna på en cover på Colorblind av Counting Crows.
Av Daughter Darling då såklart.


Annars så tänkte jag att ni skulle få läsa en liten bit av mitt projekt. Alltså min bok. Ett litet utdrag liksom.
Sen får ni gärna säga nåt snällt om det.


"?Andy! Get out of bed you lazy son of a bitch!'
Dad was calling from downstairs, probably from the kitchen. His dad always addressed him like that no matter where they were. People always reacted when they were in town or at the grocery store, but no one ever said anything. Pathetic huh?.
?Are you up yet?' he shouted from downstairs. ?Don't make me come up there and get you myself!'. That wasn't a threat. I mean, it might sound like a threat to you, but no. It wasn't a threat to Andy. It was just something his dad always said to him. He was used to it, more or less. Sometimes when he didn't get out of bed quick enough, his dad would come upstairs, and you could hear from the sound of his steps that it wasn't going to be pleasant. The door would be opened with force and he would step right up to the bed at the left side of the room, next to the window, and pull the blanket off and hit Andy in the face. With his hand usually, not his fist. Then he would just turn around and go out, slamming the door shut. It had hurt the first ten or so times, but now it was just another thing that happened every now and then. Just a part of the everyday life so to speak."


Där ja.. där har vi början tror jag..

Så säg nåt snällt nu ! Annars blir jag lite ledsen.


Undrar om man ska sova snart kanske.. imorgon måste jag vara duktig.. städa & plugga.
Så det blir ju en hemmadag imorgon med I guess.
Menmen.

Skriver imorgon med.
Hejsålänge.


the project

Den här veckan har jag varit hemma från skolan 2 dagar. Igår och idag. Torsdag och fredag.
Varför då, kan man ju fråga sig då såklart.
Och jaa, för att jag har mått lite sådär.. förkyld.. eller, på väg att bli. Jag har varit hemma i förebyggande syfte kan man säga.. och jag tror inte att jag missade nåt jätteviktigt iallafall.

Basgrupp & fysisk teater i torsdags och så besök på moderna muséet idag.
Nej, istället har jag förhoppningsvis förhindrat förkylningen och så har jag skrivit lite på mitt projekt.. som jag inte har skrivit om här i bloggen, vilket man alltså kan säga att jaa, det är väl på tiden minst sagt.

Eget projekt 100 poäng är en trevlig kurs där man får göra i princip vad som helst.
Man kan sticka en klädkollektion eller göra en kokbok. Man kan åka till månen eller göra en film.
Man kan göra vad som helst typ.

Lovisa ska cykla runt mälaren & jag är hennes reklamgörare. RG-Elias.
Checka hennes blogg där hon skriver om äventyret runt mälaren. Skriver man mälaren med stort M kanske? Mälaren då. JAJA.

http://lovisacyklar.blogspot.com

Där bjuder hon på diverse uppdateringar om hur det går och sånt. Det kommer bli sjukt mycket cykling & minst lika mycket action och underhållning.
Så in och läs, om ni inte vill missa årets grej vill säga.



Men hursomhelst.
Jag ska inte cykla som projekt.. jag ska skriva en freaking bok. På engelska. En ungdomsbok.
Woppaaah !
Det ni.

Den ska heta 'Andy, you're a star' och ja, jag har snott titeln från en låt av The Killers. Dom får väl stämma mig eller nåt. Eller tacka mig för gratisreklamen.

Men dessutom ska jag spela in som ett soundtrack till boken. För bokens huvudperson, Andy, spelar in låtar. Och det ska vara som hans låtar liksom.. förstår ni? Bara att fråga annars.

Men det är mitt projekt iallafall.. och det kommer bli grymt bra har jag bestämt.


Sååå.... såg en film nu precis.. 'Just Friends' med Ryan Reynolds & Amy Smart bland andra.
Och den var jävligt bra faktiskt. Sjukt kul på vissa ställen & jag låg o garvade som en jag vet inte vad.
Men fan, se den. Hyr den, ladda ner den vad som helst. Se den. Och älska Ryan Reynolds. Do it.

Annars så åker allt mitt skägg bort imorgon. Orkar inte ha det längre.
Det kliar när man har halsduk & det är inte speciellt snyggt.
Ett par dagars stubb är okej men ett par veckor blir lite väl för mycket. Tyvärr alltså.

Yeahwell. Signing out.

the divide

Idag var jag i skolan ~2 timmar. Mindre än 2 timmar that is.
Rätt nice faktiskt.. började 9 och var i stan strax efter 11 sen.

Bara två lektioner på 40 minuter vardera.. såå.. sen åkte jag till stan & handlade lite till mig själv.. man måste ju köpa sig lycklig ibland när.. jaa. När man nu känner för det.


Var inne i den nya Divided-affären i Gallerian och typ.. fucking heaven på jorden litegrann. Divided är mitt favoritklädmärke.. jag har aldrig haft något förut så det här är väldigt stort för mig. Om jag vinner en miljon ska jag köpa hela deras herrkollektiongrej. Jag vill ha allt.

Och dessutom så när jag var där så var ju Lasse Lindh där och handlade. Och wtf.. VARFÖR är det så svårt att typ gå fram och säga 'Hej, fan vad bra du är' .. eller nåt liknande. Jag har iofs pratat med honom 2 gånger tidigare.. så jag har ju inte direkt ett behov av att säga hej.. för.. been there done that liksom. Twice.


Men lite tufft att jag och Lasse handlar på samma ställe. Det är nice.

Och sen på en buss så såg jag freaking Erik Ekstrand från Pussel. Det var ju jävligt tufft det med !
Värsta flytet med att se tufft folk idag.

Josefine såg jag också! Eller såg och såg.. pratade med en stund. HAHA! Hon är också tuff.. fast inte känd.. men jaa, du måste ju inte vara känd för att vara tuff. I min bok kan du vara hur tuff som helst ändå.


Handlade inte bara på Divided.. blev lite på megastore också. Jag sa ju det igår !
Jag är en fucking cd-junkie just nu alltså. Inte bra för ekonomin det.
Fast det är inte så dyrt.. dom har ju rea 400 dagar om året där på megastore.
29 spänn för en skiva. Mucho grande nöjd jag.



Pappa fyller år imorgon. Buller & bång utlovas som fan.


12 dagar kvar till nästa Arsenalmatch. Dags att börja ladda med andra ord.


Mitt projekt i skolan blir en bok + 'soundtrack'-till-boken-cd. Kindof.


Jag och pianot kommer bra överens & jag kan spela massa olika ackord ! Fan så kul det är. Och jag är duktig, heja mig ! Snart blir det nya pianoinspelningar !


På återseende !


life of a Gunner

Nu kanske ni tror att det ska handla om någon som heter Gunnar. Ifall ni läste lite snabbt & lite fel.
Det är då jag kommer in och blåser i en visselpipa och typ säger till er på skarpen att, NEJ, så är det inte! Läs om, läs rätt! Ungefär.

Det står Gunner, inte Gunnar. Känns väldigt bra att utgå från att dom som läser min blogg inte kan läsa ordentligt.. men iallafall !
'The Gunners'. Så kallas Arsenal. Och en 'Gunner' är då följaktligen någon som sympatiserar med 'The Gunners'. En Arsenalsupporter helt enkelt.
Jag funderar på att starta en blogg om Arsenal på
http://metrobloggen.se .. & tjäna hundra miljoner på det !
'The life of a Gunner'.

Vi spelade mot Portsmouth idag. 3 - 1 hemma på Emirates och dominerade från början till slut, trots att Senderos blev utvisad. Jävligt felaktigt utvisad dessutom om man säger.. särskilt om man tänker på att Portsmouths målvakt drog omkull Robin van Persie i 7'e minuten och fick inte ens gult kort.
Dock en straff som Adebayor satte ruskigt säkert vid högra stolpen.
Så.. det kompenserar väl lite antar jag.
Sen att Fabregas slog in returen på en hörna & sedan la en snabbtänkt frispark som Rosicky kunde dundra in bidrog ju till en slags väldigt trevlig känsla!

Arsenal spelar väldigt stabilt nu såhär i inledningen av säsongen. Fabregas har gjort 3 mål på 3 matcher. Det känns väldigt bra. Rosicky spelar grymt bra.. sinne för spelet & slår otroligt bra passningar.
Senderos känns lite osäker fortfarande.. men han är påväg tillbaks. Han hade dessutom en farlig nick på mål i matchen !
Om Arsenal fortsätter spela såhär säsongen ut så blir det med största sannolikhet en topplacering. Mot allas förmodan.


Annars så har jag beställt en Jack's Mannequin Tshirt idag! grymt snygg.. & JM- pins också. Allt för ~200 kronor plus frakt och så. Bra köp helt enkelt, heja mig !

Och igår köpte jag skivor. För ovanlighetens skull. Man vill ju gärna känna att man gör nya saker ibland.. hahum >_<.. megastore har fortfarande rea.. jag tror att dom har nån slags rea året om.. jag kommer hur som helst att ruinera mig där om jag inte skaffar lite självdiciplin.. tror ändå att jag åker dit imorgon igen..  slutar vid lunch imorgon.. problemet är bara att vi inte har nån lunch så.. kanske blir en eller två cheeseburgare på burger king & sen ett litet besök på megastore framåt 11, 12- tiden.

Nu är det sovdags once again. Såå..

Godnatt på er.. ni som läser det här, jag tycker om er.