Coldplay

Nyss hemkommen från Coldplay i Globen.
Nyss hemkommen från en kväll som sent kommer glömmas.
Nyss hemkommen från en, helt enkelt, fantastisk musikupplevelse.


Att se ett band som Coldplay i en så stor arena som Globen faktiskt är, är något man borde prova på under sin livstid, även om Coldplay inte är just ditt favoritband.
Det är mäktigt, storslaget, pampigt, men också skört och bräckligt, men mestadels helt otroligt bombastiskt och triumferande. Och det var precis lika värt pengarna som jag kände på mig att det skulle vara när jag i augusti bokade 7 biljetter, en till mig och resten till ett gäng trevliga människor som var mitt sällskap under kvällen.
Jag, Sofie, Susanna, Hanna, Emre, Simon & Simons syster Sara [?], som enligt Emre är "Helt okej" vilket hon var.

Blev massa foton tagna, dock är mobilkamera inte det bästa att använda på konsert, men var inte kräsna, ni kan säkert förstå känslan när ni ser dom. Sofies kamera tog bättre bilder så ni kanske får se dom bilderna också någon gång.
En t-shirt köptes efteråt, en inofficiell sådan för 2-300 kronor billigare utanför Globen.
En jävligt lyckad kväll, och nu ska jag sova järnet.

Bilderna hittar ni på bilddagboken där jag går under nicket "AlphaConspiracy".


Kärlek,

EliasAtt författa

Jag tycker om att kalla mig författare. Jag skulle faktiskt kunna se mig själv som en sådan i framtiden. En välkänd sådan som slapp gå fattig och som folk skulle ha förutfattade meningar om, men efter att ha läst något utav hans verk skulle dom fatta allt dom tidigare inte ens kunde fantisera om att förstå. För att förstå måste man först stå på fel sida av rätt och fel, alltså till höger, sett ur en spegel, eller kanske från. Därefter skulle man färdas genom dimman av förutfattade meningar, genom dom författade meningarna som författaren skrivit ner på papper för just alla. Sedan ut genom dimman in i det förtjusande ljuset och med förtjusning i sinnet sitta och le för sig själva, och det skulle vara själva meningen med meningarna som krossade dom förutfattade meningarna om denna förut okände författare.

Det gäller bara att jaga den här drömmen tillräckligt ihärdigt och länge och inte tappa fattningen, för till sist får man fatt på den och då kan man smida den till vad man vill, något jag tänkte försöka göra.Kärlek,

Elias


Förändringarnas vind, bris, tornado, kuling, storm; vind i alla formerWords to live by är en blogg som har blivit inaktivare för varje dag som har gått nästan. Inspiration till att skriva har saknats och lusten har inte infunnit sig när den som mest har behövts.
Dock så tror jag att det är dags för förändring när det gäller denna blogg.. den har levt på existensminimum tillräckligt länge nu. Det är dags att ändra på det. Ni kommer märka.