Julgransdags

Samtidigt som man själv går runt och säger att, jaa nu är det snart jul så sätter dom upp den stora granen på Ängby Torg. Lite väl tidigt känns det som. Men fan vad tiden går fort ändå.
Det har konstaterats väldigt många gånger, senast med linnie i telefon. Nyss var det sommar liksom. Where did it go? Mamma och pappa var ju fan i Grekland nyss och jag och linnie hade huset för oss själva och det var hur nice som helst. Och så helt plötsligt är man i november månad och en julgran står på torget och skvallrar om att det snart är december.

Snart jul liksom. Herregud vad tiden går för fort.
Beställde liksom studentmössa nu i veckan. Tar studenten den 30'e maj. Det är så jävla snart !
Och så slutproduktion på det. "Den goda människan från Sezuan". Kom och kika sen i vår :-) Vecka 15. April.

Och snart är det även dags att söka in till teaterhögskolan, den 10'e december. Mindre än en månad kvar idag. Dags att börja träna då om man säger.
Ska förbereda tre texter till första provet. Kan en av dom iallafall, så det känns ju inte särskilt dåligt alls. Bara det att det kommer vara så jävla nervöst när man väl är där, hur mycket man än har tränat.
Men det går säkert bra. Hejaheja.

Söndag nu.. och det ligger snö ute. Det är lite kul tycker jag, väldigt hög mysfaktor på snö utomhus :-)
Och massa is. Och det är kallt. Jag fryser faktiskt lite när jag sitter här vid datorn även fast den står inomhus. I vardagsrummet ju. Och golvvärme och grejer. Det är rätt nice.
Jaha ! Och så har nån sänkt golvvärmen till 20 grader. Jag vill ha på max, 30 grader. Det är ju förfan kallt. Säkert pappa. Han fryser aldrig.


Woho ! Robin Hood nedladdat !
Säsong 2 är väldigt bra :-) Så jävla spännande avsnitt. Och alltid en liten preview i slutet, 'Next time on Robin Hood..' Och så får man se massa spännande delar ur scener och så måste man vänta en hel fucking vecka tills nästa avsnitt kommer. Det är jävligt jobbigt om man säger.

Menmen.. man får väl liksom stå ut och så. Och titta på avsnitt 6 som blev klart nyss :-)


Återkommer kanske senare, hejdåsålänge.