life of a Gunner

Nu kanske ni tror att det ska handla om någon som heter Gunnar. Ifall ni läste lite snabbt & lite fel.
Det är då jag kommer in och blåser i en visselpipa och typ säger till er på skarpen att, NEJ, så är det inte! Läs om, läs rätt! Ungefär.

Det står Gunner, inte Gunnar. Känns väldigt bra att utgå från att dom som läser min blogg inte kan läsa ordentligt.. men iallafall !
'The Gunners'. Så kallas Arsenal. Och en 'Gunner' är då följaktligen någon som sympatiserar med 'The Gunners'. En Arsenalsupporter helt enkelt.
Jag funderar på att starta en blogg om Arsenal på
http://metrobloggen.se .. & tjäna hundra miljoner på det !
'The life of a Gunner'.

Vi spelade mot Portsmouth idag. 3 - 1 hemma på Emirates och dominerade från början till slut, trots att Senderos blev utvisad. Jävligt felaktigt utvisad dessutom om man säger.. särskilt om man tänker på att Portsmouths målvakt drog omkull Robin van Persie i 7'e minuten och fick inte ens gult kort.
Dock en straff som Adebayor satte ruskigt säkert vid högra stolpen.
Så.. det kompenserar väl lite antar jag.
Sen att Fabregas slog in returen på en hörna & sedan la en snabbtänkt frispark som Rosicky kunde dundra in bidrog ju till en slags väldigt trevlig känsla!

Arsenal spelar väldigt stabilt nu såhär i inledningen av säsongen. Fabregas har gjort 3 mål på 3 matcher. Det känns väldigt bra. Rosicky spelar grymt bra.. sinne för spelet & slår otroligt bra passningar.
Senderos känns lite osäker fortfarande.. men han är påväg tillbaks. Han hade dessutom en farlig nick på mål i matchen !
Om Arsenal fortsätter spela såhär säsongen ut så blir det med största sannolikhet en topplacering. Mot allas förmodan.


Annars så har jag beställt en Jack's Mannequin Tshirt idag! grymt snygg.. & JM- pins också. Allt för ~200 kronor plus frakt och så. Bra köp helt enkelt, heja mig !

Och igår köpte jag skivor. För ovanlighetens skull. Man vill ju gärna känna att man gör nya saker ibland.. hahum >_<.. megastore har fortfarande rea.. jag tror att dom har nån slags rea året om.. jag kommer hur som helst att ruinera mig där om jag inte skaffar lite självdiciplin.. tror ändå att jag åker dit imorgon igen..  slutar vid lunch imorgon.. problemet är bara att vi inte har nån lunch så.. kanske blir en eller två cheeseburgare på burger king & sen ett litet besök på megastore framåt 11, 12- tiden.

Nu är det sovdags once again. Såå..

Godnatt på er.. ni som läser det här, jag tycker om er.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback