det blir varmt i vinter

Det är så sjukt varmt just nu. Inne och utomhus.. utomhus är det ju typ vår nu.. när jag gick till tunnelbanan idag vid 8 så var det jättemilt ute.. och man bara .. jaha.. varmt? Det känns lite weird eftersom det är december imorrn! O_O Första december.. händer inte såå ofta som det brukade för kanske 40-50 år sen, men det är nevertheless dags imorrn igen. Julkalendern detta år heter "LasseMajas detektivbyrå" .. happ.
Kul namn.. julkalendrarna går utför som fan.

Men anyway.. det är varmt som fan inomhus right now också.. sitter i datasalen i skolan och jaa.. alla datorer igång, inga öppna fönster, halvöppen dörr.. varmt som fan.. inget syre.. varmt.. som på mitt rum igårkväll när Sofie hade dragit igång värmeelementet.. neeej alltså... det blir för varmt.. och jag går under! Typ.. det är jobbigt är det är varmt iallafall..

[new update]

Hemma nu.. sitter vid datorn, vad det nu betyder.. man gör ju så mycket ^^ .. msn, musik, PA, lunar, helgon, myspace, allears, cdon demo, ladda ner film, musik & allt möjligt, läser tidningar.. you know, it's quite a lot!

Menmen.. det är ju så himla trevligt =)

Satt och skrev lite på en ny låt förut... om mig och sofie.. tänkte jag kunde skriva de första raderna här åtminstone =)


"In your eyes I see the missing pieces
From the puzzle I've been trying to complete
In your eyes I see us stand together
All the pain I've ever felt has disappeared"

Therewego.. början lite sådär fint.

Oh, imorrn är det Idolfinal ju!
Markus och Erik kvar.. spännande.. tror iofs att Markus kommer vinna rätt rejält.. men båda är ju otroligt jävla bra.. Markus skulle sjunga Fix You & Pride (In the name of love) och Erik skulle sjunga The show must go on & Bed of roses.. och sen ska ju båda sjunga vinnarlåten.. Everything changes.
Båda kommer få skivkontrakt anyway, så det är lugnt ^^ .. hoppas Felicia också får !

Jag vill se mer av Kristoffer Appelqvist.. osäker på stavning där.. men han var med i 100% förut iallafall! Så jäävla roligt! ^^ ..man kan se det på TV4-Anytime, så vi ska fixa såntdär medlemskap och sen kolla.. och försöka streama ner till datorn och spara filen? Borde väl gå ? =)

Anyway.. Sofie kommer snart.. ska väl gå upp och plocka undan lite o så..

Hejsålänge ^^

XO

end of an era

Sitter hemma hos älskling och sneglar på Project Runway!? O_O .. Idol för kläddesigners ^^ .. jävligt kul faktiskt.. oväntat roligt att kolla på.. såna tävlingar blir nästan alltid roliga ifall man bara ger dom en chans.. för man blir alltid engagerad på nåt freaking vänster.. det finns alltid nån eller några deltagare som man gillar mer än dom andra ^^
FUCK!! Min favorit åkte ut.. jävla skit!


Anyway.. vädret är otroligt trist men skönt.. det är helt grått och livlöst.. men det är ju helt okej temperatur ute.. it's like.. vår.. det är ju lite weird eftersom det snart är december.. haha.. växthuseffekt o grejer.. vad gör du med vårt lilla klot  >_<

En annan effekt som inte har fått lika stor uppmärksamhet i världen ännu är ju den så kallade Left Unseen- effekten.. experter har helt och hållet missat den. Det är faktiskt bara ytterst få utvalda som har tagit del av Left Unseens musik än sålänge.. men vänta bara.. vi kommer ta över världen i framtiden. Just wait .. and see.. ;O

Rubriken på det här blogginlägget syftar på slutet av ett av dom mest fantastiska programmen någonsin i TV-historien. Pussel.
Pussel är nedlagt.

http://www.tv4.se/tavlaovinn/pussel/

Helt otroligt sorgligt bara.. fuck >_<

Jaja.. livet går vidare antar jag..

Hade utvecklingssamtal i skolan igår.. gick helt okej faktiskt.. brukar göra det you know.. man hade fått en såndär lapp där man skulle svara på lite frågor inför samtalet och sen skulle man ta med sig den så ens mentor ska kunna ta del av ens tankar om skolan... och jag hade svarat så fint så.. och sen så bara läser hon igenom svaren litegrann och sen poff, inget mer med det.. jag hade ju velat ha någon respons iallafall, men skit i det då O_O
Blablabla >_<


Mycket har hänt på Left Unseen- fronten bytheway! Ny sjukt snygg design på hemsidan och tre nya låtar!

Winter Secrets
Sapphire Skies 2
Starlight

Snart en fjärde också.. Love Melts..

http://www.leftunseen.se

Dessutom har vi lagt upp oss på nya demositen Allears.se som samarbetar med TV4.

Och glöm inte att fortsätta rösta på Left Unseen @ http://www.demo.cdon.com

Uhm.. that's all for now..

take your chance now

Okej, idag har vi onsdag. Framför oss, runt oss, bakom oss, över oss. Det är onsdag överallt ! Det är skrämmande, samtidigt som det är en otroligt härlig känsla att veta att... Idag är det onsdag. Lillördag.

Sitter här och lyssnar till Mando Diao.. Welcome home Luc Robitaille.. fantastisk låt.. så jävla bra.


Dödar lite tid fram tills dess att jag ska åka till teatern.. vilket är om ungefär precis en timme.. plus minus nån minut sådär.. börjar 18:30 iallafall.
Och hur dödar man tid bättre än att lyssna på musik och driva omkring på internet ? ^^

Musikbyte.. Iris - Lands of fire


Iris är ett band som borde promotas som fan i Sverige.. dom spelade faktiskt på Arvikafestivalen förra eller förrförra året.. synthpop/rock iallafall. Tre album.. Disconnect - väldigt mycket techno över det och mer åt dancehållet.. Awakening - mer organiskt och ett helt nytt sound.. Wrath - lite hårdare och tyngre sound än tidigare.. mer åt rockhållet skulle jag påstå. Men nån annan skulle säkert påstått nåt annat.


Idag filmade vi klart alla sängscenerna i vår film i skolan.. och när jag säger sängscener så är det absolut inget sexuellt inblandat.. lovar faktiskt.
Men filmen kommer bli fett tuff tror jag. Ifall Johanna & Jocke sätter ett snyggt & bra soundtrack så blir allt bra ! ^^


Spelade in lite nytt Left Unseen- material idag.. samples till versen och refrängen i nya låten.. låter så jävla bra.. när mixningen och sista toucharna är gjorda så kommer ett mästerverk ha skapats. Hela texten ska bli färdig också ja, men det går fort.

Glöm inte att rösta på oss @ http://www.demo.cdon.com
Left Unseen heter vi som sagt.
Besök oss gärna på
http://www.myspace/leftunseen också ^^
Och sen så vår officiella hemsida med.. http://www.leftunseen.se

För nån dag sen så fick jag min Darren Hayes dvd ! ^^
Too Close For Comfort, som man har väntat på i like.. 3 år >_<
Ska sitta ner med den på fredag och inte bli störd av någon och bara njuta som fan av Darren.
Längtar så otroligt mycket efter Big night in dvd'n och nya albumet.. & det bästa någonsin vore ju ifall Dark Light tour också kom på dvd! ^___^

Aja, nu ska jag gå upp och göra nåt annat.. typ spela Skies of Arcadia legends på min Game Cube.
Uppdaterar senare kanske.

XO


the bloggvirgin

Så har det äntligen skett. Det där som jag och kanske tre, fem stycken har väntat på. Jag har skaffat mig en såndär Blogg. En blogg @ webblogg.se, vilket säger en hel del.
Tidigare har man kunnat läsa min blogg @ lunar, PA & helgon, men bara ifall man är medlem där har man kunnat läsa. Därför kommer det som en frälsning för alla communityhatare att min blogg nu går att läsa utan att behöva bli medlem på en såndär community.
It's a time to f-ing celebrate >_<

Jag skriver om allt, för det mesta. Och ur min synvinkel of course.

Har varit lite dålig med uppdateringar senaste tiden, men jag ska försöka skärpa mig nu när jag ändå har skaffat en sån här superduperblogg som man kan läsa hursomhelst och närsomhelst.

Men det får räcka för idag. En liten kort introduktion. Se fram emot fantastisk läsning som inget annat slår i framtiden.

XO