dödlig kurragömmalek

Älskar dig så otroligt mycket fiie :).. har saknat dig hela dagen idag <3
Så glad att jag har dig :)

Men.. vad har hänt idag då?
Nationellt prov i svenska idag.. första skrivdelen.. 80 minuter av vilka jag utnyttjade kanske 50?.. nåt sånt.. gick hur bra som helst.. var grymt lätt :) Kändes skönt när man efter att ha varit typ rätt så nervös upptäckte hur lätt det egentligen var.. skön känsla if ever I felt one.. man skulle skriva mellan 200 & 400 ord.. min blev ca 300.. rätt lagom kändes det som.

Och imorgon så får jag tillbaks engelskauppsatsen jag skrev för ett tag sen om Irakkriget och USA.. svårt att skriva om Irakkriget utan att ta upp USA iofs.. men ändå.
Ska bli intressant o se vad dom tyckte om den.

Igår läste jag ut min bok.. som jag har läst ett tag nu.. och jag kan bara säga att fy faan vad bra den var! Shit. När jag slog ihop den efter att ha läst sista meningen kom en såndär känsla av välbehag som man får när man har tagit sig igenom en riktigt bra historia. Det kan vara en bok, en film, ett spel.. men känslan är densamma.

P.J Tracy - Spela död. Läs den.

Började med Nick Hornby's Fallhöjd igår också :).. verkar vara bra.. handlar om 4 personer som ska ta sitt liv på nyårsafton & är samtidigt väldigt underhållande.

Yeahyeah..

Mixade klart en låt idag som förhoppningsvis är slutversionen av senaste Left Unseen- låten.. Meet up with lightyears.. den ligger just nu i mitt galleri och samlar damm ^^ Och lyssnare.

Annars såå.. inte så mycket mer jag har o säga nu tror jag.. >_<

Såå.. på återseende :)

My ending of bloggs beginning with 'my' [inget personligt mot My]

Det där med att locka folk till bloggen med hjälp av det jag kallade dagens låt gick väl sådär.. det har inte slagit igenom med den kraft jag trodde.. det lockade inte ens mig till att skriva varje dag.. idag är det 4 dagar sen jag skrev den där bloggen med dagens låt i.. undrar hur många som har laddat ner den.. >_<

Ni kan väl skriva isåfall?

Jag tror jag lägger projektet dagens låt på hyllan ett tag. Tills jag har motivationen till att åtminstone skriva varje dag..

För 4 dagar sen var det även en historisk händelse som ingen riktade minsta uppmärksamhet mot.. Left Unseens 2års-dag!
Ingen uppvaktning.. ingen tårta.. inte ens ett sympatiskivkontrakt! O_oÔ

Man kan undra varför..

Men jag & Daniel kanske fixar nåt speciellt senare.. vi får se :)
Man kan ju iallafall hoppas :)

Yeahyeah..

Imorgon är det nationellt skrivprov i svenska.. ;O.. 80 minuters skrivning.. ska bli spännande.. som fan :)

Aja men.. ska typ duscha nu.. såå..
Skriver mer imorrn förhoppningsvis ^^

My free french

Allt har känts typ jättestressat senaste dagarna.. från och med att påsklovet tog slut..  i skolan.. teaterföreställningen.. och teatern på fritiden.. och alla ämnen och nya läxor och arbeten och uppsatser o sånt.. och nationella prov som fan nästa vecka.. det kom så mycket på en gång liksom.. men det har ju gått 3 dagar nu.. så man börjar ju känna sig lite lugn igen ! =)

Gick bra o så på teatern i skolan idag! & den på fritiden.. det går liksom brabrabra nu känns det som,.. skön period liksom.. hoppas det håller i sig bara..

Sitter och kopierar in bra musik på älsklings dator nu.. hon måste lyssna på bättre grejer (a)

Till exempel det jag har med mig nu.. Kamera, The free french & Haven.. som såklart alla har hört talas om.. brukar ju vara så eller hur? Men.. jaa.. man kanske skulle börja med att ha med länkar till nån låt här i bloggen?.. dagens låttips liksom? Fan, bra idé Elias.. mucho grande.. jag borde ge mig själv nån typ av klapp på axeln.. 2 sek.. så!

Nejmen aah vad smart jag är =) locka läsare o grejer!.. hit till min riktiga blogg alltså.. jag skriver ju även på Lunarstorm, playahead & helgon.. såå. om ni vill ha dagens låt framöver så.. får ni läsa den riktiga! ^^


http://wordstoliveby.webblogg.se


Nu ska jag välja första "Dagens låt" !

Därja.. Fragile med Kamera får ni som läser idag.. och imorgon säger vi.. för det är rätt så sent..

http://l-jazz.tripod.com/kamerafragile.wma

Så.. ladda ner nu förfan.. högerklicka på länken och välj Save as eller Spara som.. eventuellt Spara mål som..

Annars tror jag inte att jag har så mycket att säga.. såå.. skriver mer imorrn typ.. have a good one!

XO


my fantastic friday

Sitter här vid datorn denna underbara dag.. det är sommarvärme ute.. typ.. åtminstione försommarvärme.. så otroligt skönt nevertheless! :) Så varför är jag då här inne? Varför stänger jag in mig såhär denna fantastiska dag?
Jo, det är fredag den 13:e ! Man vågar ju knappt sätta foten utanför dörren utan att oroa sig för snabbt fallande föremål eller svarta katter eller annat läskigt!

Nejmen, skämt å sido :)

Jag ska faktiskt ut och gå sen. Och jag var ute lite tidigare idag :) Annars hade jag ju inte vetat om det fantastiska väder som bara stirrar på en genom fönsterrutorna och säger typ.. varför är du inte ute i mig ?

Var på stan förut idag.. eller aa.. i en affär.. Megastore. Den affären tycker jag väldigt mycket om. För dom har en såndär CD-rea.. och dom har haft den aslänge nu.. men jag klagar inte.. tvärtom :) Jag köpte 5 skivor där idag! Och 5 skivor för ett tag sen.. för sammanlagt 100 kr. 10 skivor för 100 kr.. alltså.. det är ju så sjukt billigt!
Det är ju iofs 100 miljoner skivor att leta igenom där men det är värt det.. lätt!
När priset är 19 kr styck eller 5 för 50 så letar man ju tills man hittat något ^^

Annars har jag inte gjort så mycket idag.. det är snart slut på lovet.. försöker få tiden att gå så långsamt som möjligt.. går inte så bra.. den har liksom ett eget liv.. much like Alexander Bards mustasch.

Får se om Sofie kommer sen.. eller om hon blir kidnappad av Denise.. det är spännande det här.. in just a few hours I will know for sure >_<

Mm, that's it for now iallafall :) Skriver mer senare kanske ^^
Hejsålänge :)