Euro2008 + mysmåndag

Det är söndag överallt i hela Sverige idag, det firar jag med ett rykande färskt blogginlägg.

Dock så tar denna söndag slut ganska snart, vilket är det jag har väntat på hela mitt liv känns det som, för då blir det måndag och på måndag ska jag träffa Therese.
Nu kanske många tycker att det är konstigt att jag inleder bloggen med att påstå att jag firar söndagen i Sverige för att sedan säga att jag vill att den ska ta slut.

Men då får ni inte glömma att söndagar skapades av Gud Fader uppe i den just nu molnfläckade himlen för att dom skulle ta just slut. Utfyllnad kallas det.
Söndagarna är lite dagarnas motsvarighet till BlondinBella. Mest ivägen. Höhö, så taskigt så.

MEN! Jag glömmer bort mig själv här nästan.

SPANIEN har vunnit EM! Torres som jag hatar i normala fall i Premier League, men som jag älskade idag i Spanien gjorde matchens enda mål och avgjorde helt själv EM-finalen mot Tyskland.
Min favoritkille, nummer 10 Cesc Fabregas gjorde en mycket bra insats under tiden han var på plan innan han blev utbytt.

Annars har jag inte gjort så mycket idag, förutom EM-finalen alltså.
Jag hade inte orken att åka till Djurgården för parkteater, förlåt mig så mycket Lovisa med sällskap.

Just nu är jag mest hungrig, nervös och glad som jag vet inte vad.
Ska sova inom kort för att sen vakna upp i måndagen, den sista juni. Det ska firas imorrn i bloggen.

Imorrn kommer det låta såhär:

Dark blue, dark blue
Have you ever been alone in a crowded room
Well I'm here with you
And the world could be burning down, burning down

Jack's Mannequin - Dark Blue

städa rummet- dagen | part 2

Dags för nån form av rapport på hur städuppdraget gick idag.
Kan tänka mig att många har undrat hur allt har gått och ifall jag har lyckats? Många tvivlar säkert på min förmåga att slutföra uppdrag, och därför känns det extra skönt att bevisa motsatsen.
Mitt rum är nu officiellt städat. Det tog sin tid men nu är det gjort och jag måste säga att det känns rätt skönt.
Eftersom jag gör ganska många pauser när jag städar så tar det lite extra tid, men pauserna är nödvändiga för min överlevnad, typ. Man kan inte städa för mycket på en och samma gång, då går man under, typ.

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Suttit ute och läst lite och även kikat på platsen i trädgården där mamma och pappa ska bygga en grill. Det kan bli hur nice som helst. Sen har mamma nån idé om att vi ska ha ett stort barbecueparty här när grillen är klar, och det ska spelas countrymusik och folk ska vara iklädda boots och cowboyhattar. Vi får se hur det blir med den saken.

Capot jag fick av Linnie och Sebastian är lätt bästa födelsedagspresenten i år. Love it. Stort tack till er.
Dom befinner sig i Göteborg at the moment och kommer hem någon gång nästa vecka. Kan bli kul. Höhö.

Imorgon är det dags för parkteater för tredje gången i sommar.
'Det går an' spelas Under Eken ute på Djurgården imorgon kväll, och jag ska göra Lovisa, Emilie och eventuellt Niclas sällskap där hade jag tänkt.
Efter det så är det fort som fan hem till EM-Finalen! Tyskland - Spanien.
Jag hoppas nåt enormt på Spanien så jag kan ha Fabregas- tröjan på mig hela måndagen!

Menmen, nu ska jag fortsätta titta på Seinfeld tänkte jag.
På återseende.

städa rummet- dagen

Idag är lite av en död dag tycker jag. Det typ regnar ute och jag har inte en susning om vad jag ska göra idag. Vad vill jag göra idag? Vad vill jag göra av denna lördag som har skänkts till mig bara för en dag?

Jag vill åka in till stan och handla skivor på megastores superduperrea. Men jag är fruktansvärt fattig som det är just nu så jag borde verkligen inte lägga pengar på skivor. Även om dom kostar 9 kronor styck. Det gäller att stå emot. Säga nej till dom, även fast dom ligger där och är jättebilliga och typ ropar på mig.
Fast å andra sidan har jag ingen större lust att åka in till stan idag med tanke på vädret ute.

Något jag borde göra är att städa! Mitt rum är ingen vacker syn at the moment. Jag tror fan jag ska städa mitt rum idag! Vad passar bättre än mulen och lite halvregnig sommardag?
Vill ändå bara att den här dagen ska ta slut så att det blir söndag, för imorgon ska jag på parkteater ute på djurgården tillsammans med Lovisa och Emilie. Sen efter det är det dags för EM Final!

Söndagen kommer gå snabbt känns det som. Och det är bra. För på måndag ska jag träffa Therese : )
Måndagmåndagmåndagmåndagmåndagmåndagmåndag. Första gången en måndag känns så lockande.

taplop

Idag har varit en såndär dag då jag har sovit bort halva dagen. Halvkul. Upp vid 12 och så är det helt plötsligt eftermiddag när man har ätit frukost.
Men det har varit en trevlig dag ändå.

Jag och min käre far har varit ute i Sickla köpkvarter och hälsat på min storebror Sebastian som jobbar på Siba där.
En kort färd med saltsjöbanan från slussen och sen en lång promenad genom hela köpkvarteret, bort till Siba, och in till Sebbe. Därinne hade han lagt undan min studentpresent + min födelsedagspresent. Inte gömt så att jag var tvungen att springa runt och leta upp dom själv liksom, även om det iofs hade varit ganska så kul.
Men nej, så kul skulle vi inte ha det.
Han hade lagt undan min laptop + tv vid kassorna, så det var bara för oss att gå dit, betala, packa ner och säga tack och hej. Och nu sitter jag här med laptopen i mitt knä i en fåtölj i mitt vardagsrum och pratar med Therese och saknar henne.

Men måndag ska bli en bra dag. Om helgen är en balansgång så har jag ögonen på måndagen. Då är jag framme.

Nu ska jag fixa runt med datorn och vara glad över att allt går så bra nu.

Kom kampsång, kom kärlek till dom, som saknar nån om natten

Ibland händer sånt som man inte riktigt kan sätta fingret på varför det händer just nu, just här, just sig själv, och över huvud taget, varför det händer.
Såna saker är alltid dom bästa. Dom som man kan leta efter hur länge som helst men som man inte kan hitta hur mycket man än letar. Dom hittar dig, inte tvärtom.

En sån sak har hänt mig, jag är hittad. Och jag har hittat någon.
En flicka som jag av en slump började prata med för ca en vecka sen på internet, som jag idag träffade. Och nu sitter jag här och ler dumt för mig själv och ser bara henne framför mig, i skärmen och överallt dit jag tittar.
En av dom bästa dagarna på länge.Och förövrigt kan ni som är intresserade ladda hem min 'novell' på engelska som jag skrev som projektarbete nu i 3an.

'Andy, you're a star' :

http://l-jazz.tripod.com/novell- Lasse Lindh & Timo Räisänen - Kom kampsång -