Jacques Brelkväll

Ännu en kväll i Jacques Brels anda. Jag och Sofie begav oss till rålambshovsparken med cheeseburgare och vattenflaska för att njuta av den fantastiska föreställningen. Vi tänkte att vi skulle vara där ungefär en timme innan det började för att få bra platser. När vi kom dit 50 minuter innan showtime fann vi att hela amfiteatern i parken var fullsatt. Det fanns inte en enda plats framför scenen där vi kunde slå oss ner.

Vi kom på den genialiska idén att sitta bakom scenen eftersom vi båda sett föreställningen tidigare och eftersom ljudet i högtalarna är rätt högt så skulle vi höra alldeles perfekt ändå.
Det blev hur trevligt som helst och vi såg litegrann även fast vi satt bakom scenen. Vi hörde alldeles lagom bra och det blev perfekt ljudnivå för att spela in några av låtarna.
Jag funderar på att gå på dom tre sista föreställningarna som spelas för i sommar. Fredag, lördag, söndag, eftersom det är en så otroligt fantastiskt sinnessjukt bra show. I love it.

Dags att sova snart.
Mer imorgon. Då ska vi lära oss att vika origamisvanar. Kram på er.

viva la vida

Jag har det förbannat, nästan oförskämt bra tycker jag.
Det är fakta.
Sen är det inte alltid på det viset att jag går runt och känner det 24/7. Ibland känns allt bara trist och färglöst och hopplöst omotiverat. Inte mycket att göra åt, så känner vi nog alla någon gång ibland.
Men tillfällena då jag tänker på mitt liv och hur jag har det med alla runtomkring mig, familj, vänner och andra bekanta och det slår mig hur fint allting är, då är jag som lyckligast.
Jag vill stanna tiden och bara se mig omkring och vara med alla jag älskar och jag vill att alla jag älskar alltid ska vara älskade och finnas här.



Idag har jag varit hemma hela dagen. Jag har strosat omkring och gjort det som fallit mig in.. legat och läst ute i sängen på altanen i det väldigt sköna vädret, skrivit, spelat gitarr och sjungit massa, spelat Mario Kart som jag fick igår i brevlådan. Skönt med såna dagar ibland.

Dagens absolut största händelse var the return of Linnie! Lilla lillasyster kom hem tillsammans med pojkvän sebastian från gbg. Det var trevligt. Det första dom gjorde var att laga sallad! Dom gör alltid massa trevliga sallader med gott i som jag snyltar på! Hur trevligt som helst, så dom är välkomna hem.

Imorrn är det Jacques Brel för tredje gången! Fantastisk föreställning.
Jag, Sofie, Emre och vilka som nu hänger med ska picknicka i rålambshovsparken och njuta av den underbara föreställningen som drar igång vid 19. Längtar.

Imorrn åker sötnosen iväg till Göteborg över helgen för att gå på Springsteen och Liseberg och annat. Saknar.
Nästa vecka <3

Farbror Elias

Lite recap då över vad som har hänt dom senaste dagarna eftersom jag har legat lite på latsidan med bloggen.

I måndags träffade jag Therese igen, i stan. Mötte henne vid 11 vid centralstationen och sen begav vi oss ut i ett Stockholm som i alla fall då verkade strunta i att regn var utlovat.
Vi satt vid vattnet mellan slussen och gamla stan och jag hade tagit med mig min gitarr och spelade en låt för henne. Dark Blue av Jack's Mannequin.

Det var tur att vi satte oss där direkt, för precis när vi började gå därifrån kom regnet. Himlen öppnade sig och vi blev lika blöta som om vi skulle ha hoppat i vattnet. Åska och blixtar fanns även där.
Halvkul väder, men det var värt att bli blöt och kall när jag hade sånt underbart sällskap.

Efter vi hade sagt hejdå vid tågen gick jag och hängde med Sofie och hennes lillasyster och Hanna.
Kvällen spenderades med en Sofie och en chipspåse och en jättebra film som Sofie dissade helt. Definitely Maybe med Ryan Reynolds.

Tisdagen började med lite sovmorgon och sen begav vi oss ut för att gå Sofies ärenden på bank samt hos tandläkare.
Vi tränade även på låten som vi kanske ska spela på Sofies farbrors bröllop. 'To know him is to love him'.

Och när vi ändå talar om farbror så berättade pappa för mig i måndags kväll över telefon att jag i december ska bli farbror! Jag är hur glad som helst. Och värsta chocken när han sa det. Christofer och Maria ska bli föräldrar. Linnie ska bli faster och pappa ska bli farfar. Det är så fint och jag blir så glad.

Mer uppdateringar kommer senare.
Kram på er.