24 hours of snow

SNÖ!

Okej, nu är det vinter. Äntligen!
Snön har valt att hälsa på sitt kalla nordland som bara fan! Det är massa snö ute nu.
Helt otroligt mysigt blev det helt plötsligt.
Och vad passar bättre en vinterdag som denna än att lyssna på någon av Left Unseens vinterlåtar "Out of this winter" eller "Winter secrets" ?

Själv är jag inne på myspace och lyssnar på Golden Section! Riktigt bra synth-rock-band från England.
http://www.myspace.com/goldensection

Dagens musiktips där =) helt gratis dessutom... use it or die ! >_<


Btw, jag kollade på dom 2 första avsnitten av nya säsongen av 24 för några dagar sen^^... det börjar helt fantastiskt! Jack Bauer IS teh shit!

Mm, näee.. jag har inte så mycket mer att säga just nu..
Jag återkommer senare kanske.. ha det så bra tills dess!

XO // E

otippat väder och ostrukna kläder

Jaa.. som ni säkert har märkt är vädret lite annorlunda nuförtiden jämfört med hur det var förr i tiden. För ett år sen t.ex så är jag rätt säker på att snön höll oss sällskap under denna vintermånad vi har valt att kalla för januari. Inte snö som det är nu.. det har faktiskt kommit lite snö till oss här i Stockholm i år.. väldigt lite.. utan snö som i massa snö som man ibland var tvungen att pulsa genom när man var ute och gick.
Jag reagerade särskilt mycket när jag hörde fågelkvitter på morgonen för några dagar sen.. så ska det inte vara i början av januari ffs >_<

Sen läste jag i tidningen idag påväg till skolan att i supersomriga Californien så hängde det istappar från apelsinerna som dom kan odla där pga sitt varma klimat. Wtf!?

För att citera Jack's Mannequin från låten "The lights and buzz"

"It's christmas in California, it's hard to ignore that it feels like summer all the time"

Där är ju liksom beviset på att nåt är fel.

IT'S THE VÄXTHSUEFFEKT! O_O

Once again, inte Left Unseen- effekten ännu.. vi väntar fortfarande på att den ska nå sin höjdpunkt världen över.. frön har såtts i såväl Sverige som i USA och Schweiz.. och över resten av världen egentligen, med hjälp av det världsvida vätet.. nätet.. V V N .. >_<.. fult.

Anyway.. 3 av våra låtar ligger uppe för lyssning på
http://www.myspace.com/leftunseen [som jag från och med idag länkar till här på min bloggsida nånstans i vänstra spalten]  =)
Från och med idag länkar jag även till två vänners bloggar här ^^ Hannas och Mys.. hon heter My och det blir mys i bestämd form. Jättemysigt. =)

Uhm.. what more.. skolan är igång.. tjoho! >_< .. jag är astrött om dagarna när jag kommer hem.. och det är inte alls bra.. vi måste göra nåt åt saken omedelbums! =)

Bums är ett roligt ord ! som fan! =D

Men näee.. annars händer det inte så mycket... O.C läggs ner.. FUCK.. skriv på protestlistor och allt.. gör det bara.. bara gör det.. NU!


Annars så tänkte jag gå och lägga mig strax.. jag & sofie ska kolla på ett O.C- avsnitt först bara.. första avsnittet av säsong 4 ^^ .. shiiet alltså..

Älskar dig fiie =) du vet det men jag skriver det ändå och säger det.. NU =)
Du är jätteduktig och vackrast i världen <3


Godnatt alla ^^

XO // E


happy new year, let's make this a good year

Som dom flesta förhoppningsvis har märkt så har 2006 års kalendrar blivit out of date. Äntligen. Man börjar ju tröttna på kalendrar efter typ ett år.. såvida man inte har en kalender som är lite roligare, med typ roliga bilder.. eller fina bilder, eller bara bilder som man gillar..
En typ vit kalender med bara siffror och text måste ju vara hur tråkig som helst.

Så nu när det nya året precis har börjat så har jag ett råd till er som inte köpt era kalendrar ännu.
Köp en kalender som ni trivs med, för många som köper kalendrar tänker sig inte för innan, utan köper bara en på måfå som dom tröttnar på efter bara några månader. Detta resulterar i att kalendern känner sig bortglömd och onödig och den kan då försöka begå självmord om det skulle vara riktigt illa. Men i dom flesta fall brukar kalendern inte ens skada sig själv, utan bara sluta äta några veckor så att dom blir jättemagra och knappt syns.

Så folk därute i Sverige, köp en kalender ni kan tänka er att leva med i ett helt år! Detta gäller även för kalendrar och andra liknande saker.


Jag känner att jag inte har sagt hej ordentligt till 2007. Jag har helt enkelt inte lärt känna 2007 så väl ännu.. så jag tror faktiskt jag väntar med att säga hej ordentligt..
Några månader sådär borde räcka.. så vet jag ungefär vad för slags år det kommer bli..

Förra året.. i slutet av mars så gjorde jag en lista över saker jag såg fram emot & skulle göra under året.. jag ska försöka mig på en sån lista.. senare.. senare i år.. vi får se när.. jag vet inte..


Vidare till ett inofficiellt nyårslöfte:

Jag LOVAR.. fucking LOVAR att jag ska börja blogga mer än vad jag har gjort på sistone.. jag har inte bloggat ordentligt på aslänge.. och det är jättesynd tycker jag..
Och det är säkert fler som tycker så..
Så jag ska verkligen försöka skärpa mig.


Men.. jaa.. Left Unseen ska snart börja arbeta med sin första demo... så fort jag får min nya mikrofon från Daniel så.. & nyversioner av gamla låtar.. bl.a ny Melting Dream & Ny Out of this winter med riktigt piano!
Besök hemsidan & forumet för mer info as time passes...

http://www.leftunseen.se

- We are Left Unseen - The killers of kent -

I forumet pågår just nu en tävling som går ut på att hitta den franska textraden i en av våra låtar.
Spännande som fan ^^

Men.. jaa.. nu ska jag gå och spela Zelda Twilight Princess..

Ha en fortsatt bra natt ^^ Vi ses!


XO - E