Vårfrisering

Idag har det varit helt fantastiskt vårväder ute och jag har varit en sällsynt glad prick idag! Har känt mig litegrann som en färgklick i en grå smet, och det är väldigt skönt att känna sig så! Särskilt efter den otroligt sega helgen där jag bara spelade tvspel och tittade på film hela tiden.. och läste Harry Potter såklart, ej att förglömma!

Det är en lite sorglig dag på ett sätt, för min favoritskivbutik, Megastore på Sergels torg har stängt igen portarna för gott. Dom ska flytta till en annan gata nära centralen, men på grund av stängningen och avskedet så var det rea på allt i butiken. Jag har många gånger handlat skivor där för otroligt bra priser men idag var det helt sjukt vad lite det kostade.
Jag köpte 10 skivor och 7 singlar för sammanlagt 28,50! Det är så sjukt så det inte är sant. Fast det är sant, jag ljuger inte. Gick runt ungefär 40 minuter och letade runt för att hitta lite bra saker, vilket jag också gjorde! Jag har lite näsa för att kunna leta upp lite bra saker när det var flera meter med hyllor att leta igenom. Galet. Galet mycket folk var det där också.
Anyways, mycket trevlig dag! Sitter och lyssnar igenom skivorna litegrann nu och det mesta jag har lyssnat på hittills låter bra!

Igår var det som vanligt rep med teatern på Fryshuset. Alla var inte där så det blev lite svårt att komma igång att repa. Men det fixade sig ju rätt bra ändå. Vi stannade ju trots allt några timmar, vilket vi inte hade gjort om vi inte hade haft saker att göra.


Nu ska jag gå och klippa håret i badrummet, känner att jag måste skaffa mig en vårfrisyr som passar det fina vädret. Just nu har jag inte direkt nån styrsel alls på mitt hår.. det bara hänger, rätt långt nu.. får styra upp. Resultat kommer sen, hej på er! :)


3årsjubileum

Nyss hemkommen från ännu ett kallt arbetspass. Brommaplan idag igen. Bara tidningar med kappahl-omslag idag, inga goda gratisprodukter som är lätta att dela. Tidningar är okej sålänge det kommer bra med folk, vilket jag får säga att det gjorde! Solen värmde när den var framme och tiden gick ändå rätt fort.
In till centralen vid 9:40- tiden för att bli fotad tillsammans med alla andra utdelare, klart strax innan 10.

Efteråt upptäckte jag megastores gigantiska utförsäljning! Dom ska flytta butiken på plattan till mäster samuelsgatan eller nåt åt det hållet. Om min ekonomi hade varit lite bättre så hade jag nog spenderat ett par hundra där, men nu är det som det är; jag är fattig och jag har inte råd att unna mig skivor eller sånt onödigt.
Solskenspromenad längs drottninggatan var inte helt fel kan jag säga. Nu känns det som våren är på gång igen, men då blir det väl snöstorm i helgen kan jag tänka mig!

Idag är det förresten precis tre år sen jag och Sofie träffades för första gången! Det ska jag och hon fira hemma hos mig hela eftermiddagen och kvällen och säkert en bit in på natten. Det kommer bli film och äventyrsspel; Broken Sword - Director's Cut here we come! Och massa annat kul :)

Nu blir det dusch och sen manusläsande och sen Star Wars Ep2.

Ge mig en pistol

Vädret har återigen gått bakom ryggen på mig för att sticka in en kniv och vrida runt!
Var ute och gick idag, hade ett ärende uppe på posten i Blackeberg, så det är ju en liten promenad från där jag bor.. runt 20 minuter, give or take. När jag gick var det lite molnigt och lätt blåsigt och solen tittade fram då och då och värmde en liten vandrare som jag som var ute och.. vandrade.
När jag var påväg hem så tilltog vinden rejält och jag frös som fan. Höll på att blåsa bort ett tag och ville bara hem fort fort fort! Ungefär 10 minuter efter jag hade kommit hem och satt mig i en fåtölj eller något så började det snöa och blåsa som aldrig förr. Nu är det bara jättekallt ute och det är en massa snö överallt. Och här sitter jag och önskar att det vore vår. Det är jag såklart inte ensam om, men jag kände att jag behövde skriva av mig lite.

På posten hämtade jag förresten en skiva jag vunnit på tradera, Missy Higgins - The sound of white. Missy Higgins är en singer-songwriter-tjej från Australien och hon är fruktansvärt duktig. Lyssna här:

http://www.youtube.com/watch?v=RYRtchFBB_Y 

Dagen i övrigt har bestått av lite fotande, lite städande & lite Mario Kart- spelande med Linnie & Sebastian.
Imorgon så blir det nog lite manuspluggande och mer städning.. kanske spelar in nån låt också! :)

Lazy sunday

Då var man vaken igen och sitter här och har ätit frukost och tittar lite smått ut genom fönstret bredvid. Molnig dag, men förhoppningsvis fortsätter det vara lite varmt ute.

Igår var en väldigt trevlig dag, först ett långt rep med teatern på fryshuset, sen trevligt umgänge med vänner från Halmstad och lillasyster Linnie som hade kommit hem från sin månadslånga vistelse i Göteborg!

Dessutom vann Arsenal med 3 - 1 över Newcastle och knappade in på ledarna i och med att Man United och Chelsea förlorade med 2, respektive 1 - 0. Helt underbar fotbollsdag! Synd att jag inte var hemma och kunde se det!

Har kikat in på
http://smhi.se och enligt deras rapporter ska det bli kallt igen och snöa i mitten av veckan. Vad fan är grejen!? Det skulle ju bli vår nu, jag var så sjukt pepp på vår.. våren ska inte få tas ifrån mig, jag ska kämpa!

Men nu tänker jag vandra iväg för att förbereda mig inför dagens repetitioner med Pannrumsteaterns teatersällskap. Blir gött. Hörs sen! Kärlek!

Kanin Kanin

Hej.

Det var ett tag sen sist. Jag är den gamle vännen som man springer på då och då och som man alltid vet att man kommer att möta i framtiden.
Våren är på väg och jag mår bra. Jag har blivit ovanligt pepp på saker och ting på sistone och jag tror att ljuset har stor del i det hela.
Vi repar hårt med vår uppsättning av 'Kanin Kanin' på pannrumsteatern på Fryshuset, senast idag, eller ja igår egentligen, lördag den 21. Jag var hur som helst där från klockan 12 till 19:30. Imorgon är det 16 till 20 som gäller. Ansträngande men fruktansvärt kul och otroligt givande.
Nu i veckan som kommer blir det återigen jobb för Metro och lönen i april ser ut att kunna bli rätt stor med mina mått mätt. På torsdag är det tre år sen jag och Sofie träffades! Helt galet vad tiden har försvunnit snabbt! Vi ska fira på fredagen med typiska Sofie & Elias- saker som typ.. Cloverfield och Broken Sword! Blir nog hur trevligt som helst.

Nu är jag alldeles för trött för att skriva mer så jag tänkte.. gå och sova. Och även tipsa om att jag finns på Twitter nu också :-) 

http://twitter.com/eliasblomhoel

Godnatt folk, kärlek!