Vårfest

Sitter på mitt rum med gardinerna uppdragna och fönstrena öppna. Solljuset strömmar in och vinden är varm och skön. Det är en mycket trevlig tillvaro jag befinner mig i för tillfället! 
Har precis tittat på en film som heter 'How to lose friends & alienate people', baserad på en bok med samma namn. Riktigt bra film, rolig. Helt klart värd att se. Så. Hopp hopp, iväg och hyr den!

Jag har dessutom varit ute och joggat idag! Det får mig att känna mig ännu mer nöjd med tillvaron. Det blev ett par, tre varv runt kyrksjön där det fortfarande finns spår kvar av vintern. Det är både snö och is som ligger kvar, men bara på några få ställen där träden skymmer solen extra mycket. Kändes väldigt skönt att springa, nu när vädret äntligen tillåter det lite mer. Nu är det bara att fortsätta med det och sen även pröva vingarna som gatumusikant! Eftersom jag antagligen inte kommer få något 'riktigt' sommarjobb så hade jag tänkt tjäna lite extra pengar genom att stå och spela i stan någonstans i vår och i sommar. Får se hur det går!

Ikväll ska vi hem till storebror Sebastian som idag fyller hela 28 år! Grattis grattis säger jag. Gör det ni också, så blir det mycket trevligare :)

Nu ska jag gå iväg och läsa en liten stund.
Hej på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback