Le helg

Bättre sent än aldrig finns det ett talesätt som lyder. Jag tänker hänvisa till det när jag nu, sent på tisdag kväll, på gränsen till onsdag, tänker berätta om hur min helg var.

I senaste inlägget berättade jag att vi skulle bege oss till min storebror Sebastians födelsedagskalas, vilket vi också gjorde, i splittrad trupp. Jag och far åkte bil med Sebastians flickväns pappa medan Linnie och Sebastian möttes upp på stan för att promenera till lägenheten.
Nu är det så att jag har nämnt två Sebastian här, den ena är min storebror Sebastian och den andra är min systers pojkvän Sebastian. Båda födda 81 och heter Carl respektive Karl i förnamn också. Det är roligt i sig.

I alla fall så anlände vi så småningom till kalaset och bjöds på mycket god, hemlagad, pastasallad med kyckling och avocado och fetaost och allt möjligt gott i. Efterrätten bestod av lite olika tårtor samt hembakade kanelbullar. Mycket trevligt!
Festens medelpunkt skulle inte helt otippat komma att bli lilla Kevin som snart fyller hela fyra månader.
Efteråt, promenad längs strandvägen, förbi dramaten, upp förbi kungsträdgården, till hötorget. Riktigt skön och ljummen kvällsluft!

Lördag innebar stor fest i Folkets hus i Sundbyberg! Lovisa hade fyllt 20 och hennes pappa ska fylla 50. Det firades med pompa och ståt som en 70-årsfest! Temat var oordning och man fick varsin lapp med sin bordsdams/herres namn, med omkastade bokstäver. Uppgiften var först att lista ut namnet, sen att hitta personen. Min bordsdam var ingen mindre än  "Kanimo Sersanon"!
Vi bjöds på ruskigt god mat, mycket sång och fullständigt kaos och mycket kärlek och glädje. Det blev dans och mycket prat och även ett akustiskt framträdande av kära Emilie Lund! Jag fick träffa Michaela och Emma igen vilket gjorde mig mycket glad. Vi höll ett mycket fint tal om Lovisa. Jag, Michaela och Emma.
Sammanfattningsvis så har det varit en grymt trevlig helg och jag har stortrivts hela tiden! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback