Planet New Year

Vintern kom på besök här i Ängby igår och idag ligger det lite snö kvar och det är kallt och allmänt trevligt vinterväder.
Dagen började med att jag vaknade 8:20 av att folk var utanför och bröt loss taket från vårt förråd som är beläget vid samma vägg som min säng står vid. Halvkul sätt att vakna på men som tur var höll det inte på så länge så jag kunde ta och somna om ganska omgående och gå upp vid 11 istället.

Upp som en sol sen då för att börja städa och greja i huset. Det är nämligen schlageryra, lite favorit i repris sådär, med våra kära vänner från Halmstad. P-O med komp och morbror Pehr kommer förbi och sen även Sofie.
Så vi blir 9 glada människor här som gemensamt kommer äta och dricka och titta på melodifestivalens andra delfinal och njuta av det trevliga sällskapet.

Mamma har försökt laga chili con carne men det har gått sådär.. får se hur det smakar sen dock! Döm inte hunden efter håren och liknande. Själv bidrar jag på matfronten med en alldeles utomförträfflig Marrängsviss! Mums! :)

Melodifestivalen börjar 20:00 som ni säkert vet, men redan 18:15 går kvällens kanske viktigaste händelse av stapeln. Manchester United tar emot Arsenal på Old Trafford för ett möte i FA Cupen som kommer bli sjukt viktigt. En liten förhandsvisning om vilka som är starkast just nu.

Arsenal har 5 poängs ledning i ligan med 12 matcher kvar.. och om vi kan slå United så kan vi nog lätt ta hem ligan i år ! Det återstår dock att se vilka som vinner ikväll.. eller ja. Eftersom vi inte har Viasat- kanalerna så får vi sitta och glo på Aftonbladets minut för minut grej som presenterar viktiga händelser i matchen i textform.. inte lika kul direkt. Menmen. Höhö. Arsenalvinst & Lasse Lindh till globen skulle göra den här dagen sjukt jävla bra!

Nu ska jag gå och fortsätta plocka lite. Så hej på er sålänge :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback