Melodifest i valen

Alla dom sköna tongångarna från 32 olika artister ska under 4 veckor underhålla oss på lördagarna.
Just nu så håller man på att läsa upp vinnarna i årets första deltävling.

Och den första låten som gick vidare till globenfinalen var Christer Sjögrens übertuffa låt 'I love Europe' Vad fan liksom. Jag ville personligen ha 'Line of fire' med Poodles & E-Type och typ 'That's love' killen med det konstiga efternamnet. Michailoff. Höhö.

Nejmen visst. Skitsamma, varför ska jag nånsin få som jag vill. Jag förklarar härmed krig mot alla svenskar som röstade ikväll. Förutom dom som då faktiskt röstade på pudel & e-type & michael michailoff.

Nästa vecka är det dags för Lasse Lindh himself och då jävlar vad jag ska rösta hundra miljoner gånger och springa runt och klippa sönder folks telefonkablar om dom inte röstar på Lasse. Det är lite fult knep jag vet, men jag kommer göra vad som helst för en Lasseseger nästa helg.


Annars så var jag i skolan idag från 11 till ungefär 17:30 och repade med klassen inför vår stora föreställning i april. 'Den goda människan från Sezuan' ges av teater 3B @ Årstateatern. Bara att komma dit nån gång andra veckan i april och se vår fantastiska uppsättning.
Kändes som ett bra rep förutom det faktum att vi tog 3 timmar och 48 minuter på oss att dra igenom hela. Effektiv speltid då alltså. Men det fixar sig på nåt sätt sen.

Nu ska jag iväg och titta på nån kul film ellernåt :) Lynley sen!

Glöm inte att kika in på:

http://myspace.com/leftunseen

och lyssna på en bra låt som vi har lagt upp där :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback