Sista dagen

Min mp3 är död. Min 1 år gamla Creative Zen.. är faktiskt lite ledsen =( .. tror den dog av ett litet fall i morse.. ska göra en brottsplatsundersökning imorgon..
Som tur är slutar jag jobba imorgon ! Och när jag får min lön köper jag en ny.. samma märke men inte samma modell.. den senaste creative zen- spelaren.. dom är jävligt bra faktiskt.. 30 gb & stöd för massa olika ljudformat, video, foton.. fått toppbetyg av en hel del tidningar samt av kunder.

http://www.webhallen.com/prod.php?id=71476

Den ska jag ta hand om som fan. Den ska liksom hålla i 100 år. Jag ska ha den när jag går med min rullator om 60 år. Då är jag 78. Jag ska alltså dö när jag är 118 år. Det blir nice. Och på begravningen ska jag ha musik i lurarna hela tiden. HAHA, ganska så.. läskigt.

Men som sagt, sista dagen på jobbet imorgon och jag är så jäävla glad. Ska bli så sinnessjukt jävla skönt att sluta.. slippa gå upp tidigt som fan om morgnarna.. göra vad man vill på dagarna.. vara uppe till sent sent på natten. 5 veckor sommarlov here I fucking come !

Imorgon kommer även uppdateringar om siffrorna jag inte har skrivit om ännu.. det är väl.. 1, 2 och 3 som ska få sina 15 minutes of fame.

Sen vill jag träffa Josefine.

Natti.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback