On the verge of something wonderful

Idag är det onsdag. Det har jag firat bland annat med ett långt skönt och varmt bad.. jag har plattat håret.. jag har även ätit middag i vardagsrummet framför tv'n.. det ni ! Hamburgare o grejer.. sallad & tomat på.. fantastiskt gott.

Och sett på bakom kulisserna- special om nya Harry Potter- filmen.. order of the phoenix.
Fan vad jag längtar !
Måste försöka hinna läsa ut den innan jag ser filmen.. och sen läsa sexan igen.. innnan sjuan kommer.. den sista boken om freaking Harry Potter. Fyfan. Slutet liksom.. kommer vara som ett hål efteråt.. men man har ju filmerna att längta till då.. dom 2 sista liksom.. vi ska inte bli deprimerade såhär på förhand..
Vi får vänta ett par tre år sådär.. femte boken kom ju för typ fyra år sen.. så.. är väl ett tag kvar tills allt är helt slut.
Då jävlar ska jag vara deppig !


Men men... jag ska inte hålla er på halster längre.. jag ska gå över direkt till min nya grej här i bloggen. För varje dag som går så ska jag hylla en vän. En siffra. Allt eftersom jag närmar mig slutet av sommarjobbsperioden för i år. Tänk om jag hade kommit på den idén från början.. 24 dagar.. hade blivit intressant.. fast kanske långtråkigt?
Eller så hade det blivit min egen version av 24  !

Det får vi aldrig veta. Det vi däremot får veta är lite mer om vad siffran 7 betyder för mig.

Men vi börjar med en sak om siffran 8 jag glömde igår.. vet inte hur jag kunde glömma det.. men jag jobbar ju faktiskt 8 timmar varje dag på jobbet !

Men jaa.. åttan får lämna plats åt sjuan nu ! Som fan. Ja.. vi kör väl då.

SJUAN !

Jaa.. som jag var inne på tidigare lite här.. bok nummer 7 om Harry Potter kommer snart. Sista delen. Det är en 7a som kommer betyda väldigt mycket för mig om några veckor.

Sju.. sjusjusjusjusjusjusju.

Kiefer Sutherland.. han som spelar Jack Bauer i 24 har 7 namn totalt!
Kiefer och Sutherland är 2 av dom..

Kiefer William Frederick Dempsey George Rufus Sutherland

Så heter han !

Rätt så tufft om man säger.

Men jaa.. mer sjuor!

Kents nya album går under arbetstiteln 'Album 7'
Det släpps i höst. Det ska bli trevligt.

Vi befinner oss just nu i månad 7.. sjunde månaden.. man skulle kunna påstå.. dock på rätt så ordentligt lösa boliner, att världen är gravid med oss alla hela tiden.. på nåt vänster.. eller jaa.. joo.. kanske inte i oktober, november och december.. men resten så.

För att göra det ännu bättre så är det även år 200_7_ kolla in 7an där.. visst gör den sig bra bredvid dubbelnollan och tvåan till vänster ? Fantastiskt.

Och sen såå.. Lovisas pappa fyller 77 år den 7/7 -07 !
Lite på låtsas.. men inte helt.. jag lämnar det hela osagt.

Just nu kommer jag inte på mer om siffran sju. Men visst är den otrolig ?!
Den vinner lätt hittills över både 9 och 8.. 7, du är bra !
Nu lämnar vi över till något annat.. speciellt.

http://www.youtube.com/watch?v=QCEDG9kvRtE
image4
http://www.youtube.com/watch?v=QCEDG9kvRtE

Darren Hayes is back. Som fan. Med en otroligt jävla bra förstasingel ! Ifall ni följer länkarna som jag har lagt in där ovanför och under bilden på denne fantastiska artist så får ni höra och se hans nya singel.

'On the verge of something wonderful'
http://www.youtube.com/watch?v=QCEDG9kvRtE

Alltså.. den som inte ens orkar gå in och lyssna ~1 minut ska jag personligen slå lite försiktigt.


Allt för nu.. hör av mig om det dyker ner nåt.
Take care !

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Yeey, min pappa är känd :D 7an har helt klart varit bäst hititls men jag ser verkligen fram mot 2, thats my favorito! Inget kan slå nummer 2, fast 4 är oxå ganska bra. Du borde ha en omröstning efter de här och se vilken siffra som är mest omtyckt. För liksom det finns ju bara 9 siffror, allt annar är ju bara sammansatt. 42 är meningen med livet dock. (du har väl läst liftarens guide till galaxen? Annars, DO IT!)
Förlåt att det blev långt, jag är trött, nästan inte vid medvetande och kommer troligen ångra allt jag gör just nu imorgon. Jag är dock inte full, bara trött.
Igen, sorry. Verkligen, jag borde inte skicka det här man jag kommer göra det. Förlåt!

2007-07-04 @ 22:16:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback