Little dysfunk you

Jag lyssnar på Nightwish nya låt Eva nu.. med den nya sångerskan.. den svenska sångerskan.. något som man märker direkt är att det ibland rätt dåliga engelska uttalet är som bortblåst.. vilket är både bra och lite synd.. bra för att man slipper störa sig på det helt enkelt.. men sen så var det ju lite av deras charm.. att man hörde den finska brytningen ibland.

Annars så sitter jag mest här och är inne på msn o grejer.. pratar med folk. Det man brukar göra liksom.. men alla kanske inte visste det.. så nu vet ni. Jag är lite av en kunskapsspridare idag.. alla dagar egentligen.. folk vet bara inte om det ännu.. tyvärr.
Snart så.

När jag har fler än 10 läsare iallafall.. vadfan liksom.. varför har jag inte mer än 10 läsare varje dag? Fucking skandal. Sandalskandal.. skandalen om sandalerna.. den gamla dängan ! Melodifestivalen 1954.. minns det som igår.. jag satt med Börje, Sixten och Stenas ute på deras balkong och tittade när "Skandalen om Sandalerna" kammade hem folkets röster.. men inte juryns ! Därmed vann den inte.. tyvärr.. den hade vunnit.. lätt !Men hörni.. är det inte dags ?
Dags för.. nästa siffra ! WOOH !

Siffran sex.. en mångbottnad siffra som kan byta skepnad genom att ställa sig på huvudet och bli nio !
Ni ska få se detta fenomen alldeles strax.. så fort jag har skrivit klart ordet NU

6... titta noga nu.. när siffran sex där till vänster gör en saltomortal och landar på huvudet och blir.... 9 !
Hängde ni med?
Vi tar en repris.
6... 9 !

Där.. ett sällan skådat fenomen.. det hör inte till det vanliga att man ser siffran 6 hoppa upp på huvudet och bli siffran 9 bara sådär. Visst, siffran 9 är vanligt förekommande i vårt samhälle.. men att siffran 6 plötsligt bestämmer sig för att bli 9.. det är makalöst.

MEN !

Siffran sex..6 .. SIX, du är i fokus.. så kör din grej !

6.

Jaa, jag är född i den sjätte månaden på året.. vi börjar enkelt med det.

Sveriges nationaldag infaller den sjätte i sjätte varje år! Två sexor där. Yatzy för fan !

Sex säsonger av 24 har sänts hittills!
Jack Bauer har haft 6 tuffa dagar dom senaste åren.

Och jaa.. jag ska inte sticka under någon stol whatsoever med att jag gillar sex ;O
Så är det bara.

Men vad mer? 666666666666666... sexaan ! Kom igen nu då.

JO, det har hittills släppts 6 böcker om Harry Potter !
Sådetså. Faktum där. Försök springa ifrån det om ni kan.


Kommer inte på fler grejer om sexan idag.. men jaa.. som ni vet så återkommer jag så fort jag vet mer om mitt eget förhållande till denna allas vår supersexiga siffra.


Nu tänkte jag ta ställning.

http://www.aftonbladet.se/vss/stockholm/story/0,2789,1111396,00.html

Till det här.
Läs artikeln först. Så väntar jag här.
Orkar inte skriva nåt referat eller så.. så bara läs.

Jag vet inte vad ni som läser tycker. Men jag blir otroligt glad när jag läser den där artikeln. Inte för att dom här ungdomarna straffas med fängelse och ungdomsvård.. utan jag blir glad för att dom vågar göra nåt åt skiten som finns där ute. Men såklart, när någon vågar göra något så ska denne någon ha straff såklart.

I vanliga fall så brukar det väl bli nåt i stil med att våldtäktsmän frias.. eller får förkortade straff eller whatever. Dom jävla asen. Varför i helvete får våldtäktsmän advokater? Och kom inte med nåt snack om att alla har rätt till en rättvisbedömning inför domstol och sånt. För det är bara bullshit. Alla förtjänar inte sånt. Det är ett skämt att någon som gör något så hemskt ska få rätten till att mildra straffet medans offren måste redogöra för sina sexvanor och försvara sig. Det är OFFRET som måste bevisa att han/hon blivit utsatt för övergrepp. Inte tvärtom. Börja där. Ändra lagstiftningen.
Det jag skulle vilja se är ett fast straff. Jävligt hårt och långt sådant för dom som begår övergrepp såsom våldtäkt och liknande. INGEN ska kunna ge något försvar till dom.

Någon som våldtar förtjänar det som dom här, ungdomarna det skrivs om, tar hand om. Sätter dit dom och misshandlar dom. Hårt mot hårt. Det är så jävla rätt och jag blir glad.
Märk dom för livet.

http://www.aftonbladet.se/vss/stockholm/story/0,2789,1111396,00.html

Tack för mig för nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback