Linnie

Jaha. Här sitter jag och äter glass med oboy och mjölk. Det är så jävla gott så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.. det blir liksom som.. glass med chokladsås & oboy fast i ett ! I en enda skål !
Man skulle haft nån maräng och nån banan i också.. mucho grande gott då !

Mwaha!

Meniallafall. Nog om mina efterättsvanor. Dom får vi utforska tillsammans någon dag.. skriv och föreslå ett datum bara så ska vi se ifall jag kan då.

Ikväll har jag varit och sett Harry Potter tillsammans med Paula och en hel del andra från hennes bekantskapskrets.. tror vi var 10 stycken eller nåt åt det hållet.. närmare 10 än 4 iallafall.
Men filmen var hursomhelst väldigt bra tycker jag nu såhär efteråt.. åtminstone om man inte jämför med boken.. vilket man inte får/bör.. för det går inte att framkalla samma känsla i filmen som i boken. Men väl en annan jävligt trevlig känsla. Helena Bonham Carter som Bellatrix Lestrange var jävligt nice. Och.. hon.. vad hon nu heter.. kommer inte ihåg.. men Umbridge iallafall. Jävligt bra med. Andra halvan av filmen var nog lite bättre nu när jag tänker efter.. dom har ju klämt ihop början som bara fan.. och hela alltet.. längsta boken blev kortaste filmen.

HAHA. Mamma var så söt nyss när hon kom och visade sitt nya kort för ID-kortet på jobbet.. hahah, så stolt så.
Bästaste mamman ever typ !

Menääääääääähm.. jag får min lön den 25e.. då jävlar. Sen får jag 3600 25 augusti ! Det blir trevligt med.. det är lönen.. dom hade fuckat lite med att jag fyllde 18 o så.. då får man mer betalt. Det är nice.
Allt som allt ~17,000.
MWAHA! Glad som fan.
Jag ska ordna tidig julafton för mig själv.. juliafton.. fast det blir nog i augusti.. kräftskiva då. Ellernåt.. Fan.. får se.


Men.. jag vet att många har väntat.. Lovisa iallafall.
Jag tänker bara köra.

3, 2, 1.

3, vad betyder du för mig? JO, jag har 3 syskon.. i stigande ordning.. Linnie, Sebbe, Stoffe.. Linnea, Sebastian, Christofer. Stigande ålder alltså. Hm.. vad mer. Jag börjar 3an till hösten. Sista året på fryshuset. Fyfan. Charlotte fyller år 3e januari lite spontant sådär. Jag har INTE en 3-mobil. Trilogier över huvud taget är nice.. Star Wars, sagan om ringen, matrix, broken sword.. you name it liksom.

Okej.. 2. Jag fyller år den 22a.. två tvåor där.. mer 2 än så blir det inte. Håhå. HAHA.
Jag har 2 bröder & 2 föräldrar. Jag har bott på 2 ställen.. alltså.. haft 2 hem. Inte samtidigt, utan var för sig. Först det ena och sen det andra. Logiskt, eller hur?
Jag har gått 2 år på gymnasiet ;O

1. Siffran ett.. ETTAN förfan. Kör din grej liksom.
Jag har 1 år kvar på gymnasiet.. fantasin tar slut.. >_<
Jag tror inte ettan betyder såå mycket.. inte just nu iallafall.
Kanske senare..

Men nu ska jag gå och titta på tv.. först Mash & sen Conan !

Natti på er !

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Du kunde ha lagt ner lite mer tid på tvåan tycker jag men annars var det finnemang :D Jag har tre dagar kvar på jobbet nu, yeey

2007-07-19 @ 11:30:12
Postat av: Elias

Men Lovisa.. jag var lite stressad för jag skulle kolla på tv ju.. så det blev lite sådär med dom 3 sista. Förlåt :O


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback