Juliafton

Nu kanske ni tror att det där i'et i rubriken inte ska vara där ?
Någon tror säkert det.
MEN!
HAHA. Nu är det så att det ska vara där som bara fan. Det bor där om inte annat. Ni får ge er på mig ifall ni misstycker.. för i'et ska vara där.

För idag har jag varit och hämtat ut paket på posten.
Playstation 2 + 4 spel.
Därför är det juliafton idag.
Och så fick jag paket i brevlådan också ! Det bara haglar presenter över mig. Vad har jag gjort liksom ? Jo, jag har handlat på internet. Då får man paket. Det är ju mycket roligare att få paket liksom.. paket är kul även om man betalar själv !

På posten hämtade jag som sagt PS 2.. spel, 24: The Game, Shadow of the colossus, Final Fantasy X & Pikmin [GC]. Sen i brevlådan fick jag en dvd. Eller 3 i 1. Matrix collection med alla tre filmerna ! Sen så ett spel som heter Obscure.. det verkar läskigt så det är inte ens säkert att jag vågar spela det.. men bra kritik har det fått.. men läskigt som sagt.. och billigt var det så jaa.. :)

Annars så gör jag inte så mycket om dagarna.. bortsett från att få paket.
Jag läser två böcker just nu. 

Dead run & Harry Potter and the Deathly Hallows. Två mycket bra böcker. HARRY DÖR !
Haha nej.. eller.. jag vet inte.. jag har bara läst typ 6 kapitel hittills.. 500 sidor kvar liksom.. han kanske klarar sig pojkvaskern. Det vet jag inte ännu.. men jag tänker inte avslöja nåt när jag väl vet heller.

Min blogg är härmed Harry Potter-spoiler-fri !

Imorgon eller på fredag får jag förhoppningsvis några skivor jag beställde häromdagen också.. det rapporterar jag om när jag väl har dom i handen.. händerna.. eller jaa, knät kanske, så jag kan skriva samtidigt.


Sitter och lyssnar på Charlottes mix-cd nu.. hon har inte fått den ännu.. måste ta och träffa henne nån dag snart.. men det är en väldigt trevlig skiva.. hoppas hon gillar den med sen..
Darren Hayes - Something in the sky just nu. Bra som fan.
http://neonbird.com


Sen ska jag nog ut och cykla litegrann.. har cyklat massa på kvällarna senaste dagarna.. så jävla skönt.. det finns nog nästan inget skönare än att cykla.. jag älskar att cykla. Och min nya cykel är jättebra ! Blå och fin. Blå och vit och silvrig och så.. ni ska se den.. fin. Och bra. HAHA, jag älskar min nya cykel ! :)

Aja men.. liten update om sommarlovslivet bara sådär.. återkommer väl om det är nåt.
Hej på er.

Gör gärna lite smygreklam för min blogg på.. överallt. Gör det bara :) Då blir jag glad och ni med, jag lovar.

PUSS på er :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback