dead run

Önsketimmen !

22:22 !

ÖNSKA NU DÅ !

Så.. jag är klar.. men jag kan ju inte säga nåt.. man får inte säga, för då slår det inte in! Sådetså.
Så om ni nu har önskat nåt denna fantastiska kvällstimme.. säg det inte. För allt i världen, håll det hemligt!

Vet ni en grej förresten?
Nu har jag bara 9 dagar kvar på jobbet!
Jag har tänkt ha en liten nedräkning här i bloggen.. så idag fokuserar vi på siffran 9.. imorgon tar vi 8.. osv.. ni förstår? Okej.. 9.. vad säger siffran 9 mig?

9.. eller 21:00 som den också brukar kallas om kvällarna var den prime time- tiden som 24 gick på i början när serien var ny och superduperpopulär även i Sverige.
Nu är den inte lika populär. Den går visserligen 21 nu också.. men den är inte lika populär i Sverige tror jag..
Jag ska inte säga nåt.. jag vet bara 2 personer som tittar på 24. Pappa.. och så Paula.

Och apro på det så ska jag och Paula se dom 4 sista avsnitten av 24 snart. För jag måste se. Jag kommer fan dö annars.. såg 16e avsnittet nyss på TV4.
Alltså.. jaa.. ni förstår inte.. jag och Jack har ett ohälsosamt förhållande till varandra. Mest jag.

Okej, men mer 9?
Nio nio nio nio nio nio nio.
Hm...
Min pappa fyller år den 4/9. Nionde månaden.. september.
Jag var i mammas mage 9 månader tror jag. Hoppade ut den 22 juni hursomhelst.. och varmt var det den dagen har jag hört berättas. Ohja.

1999 var det värsta kaoset inför millennieskiftet. Alla trodde att världens alla datorsystem skulle krascha bara för att någon skulle ha glömt mata in några siffror eller nåt sånt.
Inget hände. 2000- talet mår idag bra, trots all uppståndelse kring dess födsel.. 2000- talet är idag ~7½ år gammalt och bor överallt.


Nu kommer jag inte på nåt mer sådär spontant om just siffran 9.. så vi lämnar honom/henne där han/hon befinner sig just nu. Bredvid 2. 22:29.

Vänta bara tills imorgon då siffran 8 ska bli uppvaktad. Mwaha ! Se fram emot det.


Annars så fick jag mina två nya böcker idag med posten ! Del tre och fyra i P.J Tracy's monkeewrench- serie. Fantastiskt bra thrillerböcker. Har läst dom två första och kan inte annat än rekommendera dom båda.
Finns både på svenska och engelska här i Sverige.

Väntar även på en annan bok.. första i Dresden Files- serien.. och jaa.. Dresden Files.. det är en trevlig tvserie som jag tittar på ibland.. serien bygger på böckerna.. brukar vara så..


Imorgon kommer Astrid och äter lunch med mig förresten ! Astrid går i min klass och är snäll =)
Hon bor precis vid Mariatorget så det är ganska nära för henne.. & det ska iallafall bli jättetrevligt !


Ähm.. när jag får min lön ska jag fixa fucking julafton för mig själv.. sådetså.. massa trevliga saker ska jag beställa.. har börjat kolla runt massa.. det är skivor och det är kläder och det är.. jaa.. det är iofs bara skivor och kläder jag har hittat hittills.. men ändå.. det blir bra säkert.

Vill bara att jobbet ska ta slut nu.. eller.. den här veckan.. så fort det är fredag klockan 16 den här veckan så kommer jag vara så jävla glad.. för sista veckan.. då ska jag freaking njuta av att vara på jobbet.. veta att det är min sista måndag.. min sista tisdag.. mina sista 5 dagar på jobbet.
Sista veckan kommer vara grymt nice.
Så jag behöver bara ta mig igenom den här näst sista levande.. så kommer allt gå så bra så.

Kommentarer
Postat av: Lovisa

När det är siffran 7 borde du skriva att min pappa fyller 77 år 07/07/07, de du! (Egentligen fyller han ju bara 48 men det blir ju inte coolt, han får ju fan offra lite och fylla 77 så skriv de!) :D
Förresten, nästa tisdag MÅSTE du följa med mig och kolla på Salem på Allsång:D Jaaa va roligt

2007-07-03 @ 14:46:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback