Pianot OCH EN JÄVLA HARKRANK

Så länge jag har bott i det här huset så har det funnits ett piano här.. vi har levt bredvid varandra i många år då, kan man lugnt säga. Och ni skulle bara veta hur lugn jag var när jag sa det för mig själv för kanske 10 minuter sen. Man kunde trott att jag hade fått en överdos med morfin.

Men hur som helst. Det var inte det jag skulle berätta i bloggen. Nej.

Det förhåller sig liksom så att jag inte kan spela piano trots att jag har bott med ett i typ 17 år.. många av er skrattar kanske, men jag ska säga er att bara för att man bor ihop med ett piano lär man sig inte att spela på det bara sådär! Så käft på er.

Men jag vill lära mig spela.. jag har försökt några gånger och tänkt att jaa.. jag har ju lärt mig själv spela gitarr.. och jag har bra rörelse i fingrarna när jag skriver här på tangentbordet.. och ett tangentbord och ett piano är i mina ögon väldigt lika varandra. Eller hur?

Nej. Precis. Det är som att en triangel och ett trumset skule vara samma grej. Fast ännu mer olikt!

Till saken nu. Ikväll spelade jag in min första pia*AVBROTT*

FYFAN VAD JAG HATAR FLYGANDE INSEKTER ÅÅÅÅÅH ERA JÄVLAR VAD FAN HAR JAG GJORT ER FÖRUTOM ATT DÖDAT MÅNGA AV ER GENOM ÅREN!?` ÅÅÅH IDIOTER FATTA ATT NI INTE BOR I MITT HUS! DET ÄR JAG OCH PIANOT ! DÖ!

Ja.. vart var vi ? :)

Jag spelade in min första pianolåt ikväll ja.. för en stund sen.. döpte den till 'By night'.. inget mästerverk direkt men liksom.. inte dåligt för en som inte kan spela piano.

http://myspace.com/LJazz

In där om ni vill lyssna.
Nu ska jag gå och lyssna på musik, spela PS2 och fylla en diskmaskin. Puss.

Kommentarer
Postat av: Emmi

haha , denhär bloggen va
fan rolig å läsa :)
pusspårej :)<3

2007-08-12 @ 11:09:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback